torstai 10. heinäkuuta 2014

Tänään on se päivä, jota syksyn pimeydessä kaipaat. Ota siis rennosti!

Rusketusrajoja, pientä kuurosadetta ja iloista mieltä. Tätä olen kaivannut, kesäelämää. Talvi ja kevät olivat hektisiä, ettei ole ihmekään, että olen nyt ollut hieman kipeänä. Stressi alkaa purkautumaan. Keho tarvitsee lepoakin,  muuten se alkaa oirehtimaan kummallisella tavalla. Aivan ykköslepopäivät eivät aina riitä pitkällisen stressin poistamiseen. Joskus on hyvä pysähtyä ja miettiä onko menossa oikeaan suuntaan. Hellittäminen on tärkeää, ettei terveys kärsisi. Hellittäminen ei tarkoita laiskuutta vaan lepotaukoa, jota me kaikki välillä tarvitsemme. Tänään tapaan ihanan ystävättäreni hyvän ruuan merkeissä ja vietän rantaelämää. Rannalla on muuten ihana ottaa pienet päikkärit, mukaan vielä pienet eväät ja kiireetön rentomieli.


Uhraan blogissani muutaman rivin ja ajatuksen vakavalle asialle. 

Olen törmännyt ikäväkseni uhkailevaan nettihäirikköön, mutta hänen juttunsa eivät menoani ja elämääni sen enempää haittaa. Omaan sen verran vahvan itseluottamuksen ja elämänkokemuksen, että en säikähdä pienistä ja hyvyys voittaa aina. Sehän tässä on kaikkein "hauskinta", koska tiedän tekijän. Toivon tälle henkilölle elämässään kaikkea hyvää, kasvamista ihmisenä ja ymmärryksen lisääntymistä. Ymmärryksen lisääntyminen olisi erittäin tärkeä asia.

Jokainen sosiaalistamediaa käyttävä on varmasti joskus törmännyt näihin elämäänsä kyllästyneisiin ihmisiin, jotka syyttävät aina oman elämänsä mielenkiinnottumuudesta muita ihmisiä. Mutta he unohtavat sen, että heidän kirjoituksillaan on seurauksensa. En käännä, eikä perheenikään enää toista poskeamme, etenkin kun kyseessä ovat uhkaukset. Toimin ja puolustan itseäni ja perhettäni. Niin, jokainen täysissä sielun ja ruumiin voimissaan oleva ihminen toimisi. Olen ihminen, minullakin on tunteet.  Jos haluaa angstata ja jakaa negatiivista fiilistä, niin kannattaa perustaa ihan oma blogi, jossa voi möykätä 24/7, niin paljon kuin haluaa ja sielu sietää. Oma blogini pysyy realistisen positiivisena. Muutin blogini sähköpostiosoitettakin, joten minua ei saa enää kiinni vanhasta sähköpostiosoitteestani. Sinne lähetetyt sähköpostit ovat kuitenkin visusti tallessa. Otan teihin itse yhteyttä, kun arvon voittajia arvonnoissa.

Tästä ja tästä linkeistä löytyvät edelleen erittäin ajankohtaiset kirjoitukset nettihäiriköistä. Ystäväni kävi kylässä, hänen miehensä on virkavallan edustaja. Heidän kanssaan keskusteltiin näistä umpivinteistä tyypeistä, joilla itsellään on sisäinen paha olo. He purkavat  syyttömiin ja vieraisiin ihmisiin epävarmaa oloaan. Kesäilma tekee niin hyvää sielulle ja mielelle. Kannattaa irrottautua tietokoneen ruudun äärestä ja antaa kesätuulen tuoda uusia ajatuksia. Elää hetkessä, ei menneessä. Kannattaa aina ensin miettiä kahdesti ennen kuin toimii, koska asioilla on aina seurauksensa. Mennyt ei tule takaisin, vaikka kuinka tahtoisimme, elämä on tässä ja nyt! On tehtävä asiat paremmin tässä hetkessä. Harha ei ole totta. Subject closed!


Mutta elämä on hyvä, vaikka välillä se heittää vettä kunnolla niskaan. Positiivisella asenteella pääsee pitkälle. Eilen oli ihanan kesäinen päivä, piipahdin äitini kanssa leipomolla ja tapasin ystävättäreni. Ystävättäreni luona kukkivat kukat aina niin kauniisti.


" Ihmisiä, jotka paahtavat täysillä ja joilla on sisäinen hehku päällä, on paljon. Harmi, että he ovat valtaosin alle 7-vuotiaita." 
-Esa Saarinen-

En ole päässyt kohta viikkoon kuntosalille tulehduksen takia, mutta onneksi olotila alkaa korjaantumaan ja saatanpa pyörähtää vielä tällä viikolla kuntosalin juoksumatolla. Mikä iloisinta tässä hyvänolon-projektissani on ollut se, että väliviikonkin aikana olen laihtunut, olen ottanut rennosti. Olen nukkunut 9-11 tunnin yöunia ja antanut itselleni aikaa ilman kiireitä. Sen tietää, kun elimistö alkaa torjumaan kaikkea ja alkaa tulla uupumuksen merkkejä. Enää 4 päivää ja ollaan Atlantin rannalla :) Surfing USA! 
If everybody had an ocean
Across the U.S.A.
Then everybody'd be surfin'
Like California.Kesäisistä tunnelmista, 

Ps. Minulla on teille ylläri viikonloppuna!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig