maanantai 28. heinäkuuta 2014

Bahamasaarilta päivää!

Viikko sitten olin Bahamalla, mutta eipä tuo ole kovin huono tuuri tälläkään hetkellä. On ihanan tukalan kuuma, ystävät olivat eilen illallaa meillä piknikille, kävimme Vaski Areenalla jytäilemässä  Suvi Teräsniskan ja iki-ihanan Juha Tapion tahtiin. Niin, ja voitin jo kolmannen kerran arvonnassa kuukauden sisään. Voitin pienen meikkipaketin Powder Room- blogista, Karkkipurkki- blogista Espresso erikoiskahvikoneen ja nyt matkalahjakortti arvonnassa matkalahjakortin. Taitaa pukata syyslomalle Euroopan matkaa Pitäsköhän alkaa lottoamaan ja ostamaan urakalla arpoja? :D

Ajattelin viedä  teidät maanantain kunniaksi Bahaman Grand Lucayanin ihanan valkoisille hiekkarannoille. Matkasimme laivalla Miamista Bahamalle ja bussimatka oli aikamoinen elämys. Siellä rennot biisit jytäsivät ja tanssimme bussimatkan ajan kaupunkiin kuten paikallisetkin tekivät. Baham on unelmalomaa parhaimmillaan, se on niin eri maailma, jossa olemme tottuneet elämään. Kaunista, lämpöistä ja taivaallinen paratiisi maan päällä!

Karibialla aurinko on polttavampi ja kosteusprosentti on korkealla, mutta tämä oli unelmien täyttymys ja nyt on hyvä alkaa miettimään seuraavaa matkaa ;)


Aloha!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania matkakuvia. Kuvista välittyy, että siistiä ollut (siis tarkoitan ettei roskaista). Ihana rentous välittyy kuvista ja väreistä.

  VastaaPoista
 2. Oi, ikävä tuli - Bahama vaan on paratiisi!
  Aurinkoisia päiviä edelleenkin!

  VastaaPoista
 3. Onpa siellä tosiaan ollut arpa onnea!! Täälläkin on onnetar suosinut, mutta hieman hitaammalla tahdilla :)

  Upeita kuvia taas reissusta!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Vaski-areenalla näytti olevan kovat esiintyjät tänä vuonna. Harmi, että olen itse maisemissa vasta ensi viikolla, eli juuri kun kaikki tapahtumat loppuvat.

  VastaaPoista
 5. Karibilla kaikki on toisin. Pelkästään noista talojen väreistä tulee iloiseksi. ;)

  VastaaPoista
 6. Oijjoi, siulla Satu, on ollut satumaista tuuria noissa arvonnoissa! :) Ehdottomasti tuolla tuurilla kannattaa myös lotota. :) Oi, miten mukavaa reissufiilistä välittyy noista kuvista, ja miten mahtavan värikkäitä taloja siellä onkaan! :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig