tiistai 1. heinäkuuta 2014

010714

Maanantai oli varsin mukava. Heti aamusta löysin itseni kuntosalilta, jonka jälkeen hoitelin asioita. Nyt voikin relata koko loppuviikon. Olo on kummallinen, en tiedä olenko tulossa kipeäksi vai mikä mulla on. Mutta koetan tsempata itseäni lepäämällä, hoitamalla parvekkeen yrttejä ja kukkasia, liikkumalla, syömällä hyvin, juomalla vitamiinijuomia ja tapaamalla ystäviä. Millä tavoin te taistelette“syysmasennusta” vastaan?

Sään puolesta ei uskoisi, että on heinäkuu. Tuntuu, että elämme pitkää syksyä. Kaikkialla on harmaata, sateista ja kylmää. Elämä pakenee pois. Onneksi parin viikon kuluttua saattaa nähdä jopa auringon ja voi nauttia olostaan kesämekossa. Niitä mekkoja nimittäin olisi nyt tuolla vaatehuoneessa, mutta taitavat homehtua tuonne kaapin perukoille sateisen ja kylmän kesän takia. Mutta treenaamisen puolesta olen niin iloinen paikkakunnallamme olevan kuntosali Sykexin takia. Silloin, kun sataa vettä niin voi vetäistä aamulenkin kuntosalilla. Vastusta saa kivasti, kun laittaa juoksumaton ylämäki-asentoon. Minulla on nyt hyvä treenimoodi, toivon mukaan se kestää vielä vähintään 5 viikkoa. Aion nimittäin käväistä hotellimme salilla treenaamassa, ettei lomallakaan unohtuisi realiteetit :D

Olen nauttinut kesälomasta jo neljä viikkoa, jäljellä on vielä 6 lomaviikkoa. Olen mennyt viikonpäivissäkin sekaisin, mulla on siis ihan oma ajanlaskuni. Olen siis lomalla, kun en mieti työasioita. Koska minulla on ammattini puolesta pitkä kesäloma, niin yleensä kesäloman aikana kerkiää olla hyvin vaihtelevia säitä, aurinkoista, sateista ja myrskyistä. Mutta tämä kesä on säiden puolesta ollut pohjanoteeraus, muuten kesä on ollut aivan ihana moneen vuoteen. Ilmeisesti kaikkea ei voi saada? :D Tartteis varmaan hankkia kuravaatteet ja mennä läiskimään innolla rapakoihin, kuten lapset tekevät vai mitä?
 Pari päikkärityyliä ;)  
Rakastan ananaksen makua ja raikkautta. Ananas on makeutensa puolesta hyvä karkin korvike.Maanantaissa oli monta kristallista hetkeä, joista jäi hyvä fiilis.


Helsingin Sanomissa oli muutama hyvä vinkki huonon kesäsään kaamosoireiden selättämiseksi.

5 vinkkiä parempaan mieleen huonolla säällä
1. Kirkasvalolamppu voi kohentaa mielialaa kesälläkin, jos päivänvalo ei tunnu riittävän.
2. Lähde ulos liikkumaan, vaikka sää olisi huono.
3. Suunnittele tekemiset uudelleen, jos olet laskenut aiemmissa suunnitelmissasi kauniin sään varaan. Ryhdy toteuttamaan suunnitelmia heti, jotta vältät aloitekyvyn laskun.
4. Huono sää on hyvä puheenaihe, mutta aiheeseen ei kannata jäädä loukkuun. Älä kaada säämurheitasi loputtomasti muiden niskaan.
5. Suuntaa huomio matkustamiseen, luontoon tai muuhun asiaan, joka tuottaa iloa. Mieti kohteita, joihin voit suunnata positiivisia tunteita ja keskity lomapäivinäsi niihin.Joko teillä on alkanut kesäloma? 
Ps. Tänään arvotaan Marimekko-arvonnan voittajatar!SHARE:

4 kommenttia

 1. Epävakaasta säästä huolimatta oikein mukavaa heinäkuuta :)
  Tänään suunnataan flikoitten kanssa iltalaivalla Tukholmaan... kyllä sitä on jo ooteltukkin :D

  VastaaPoista
 2. Mä olen NIIN kateellinen noista pitkistä kesälomista, ettei sanat riitä :D Mulla on lomaa se nihkeät 4 viikkoa joista kolme vietän pesueen kanssa samaan aikaan ja viikko on sitten kun muilla jo arki alkaa. Ehkä joku vuosi voitan lotossa ja voin pitää 4 viikkoa palkatonta lomaa ;) Nauti, oi nauti ♥

  VastaaPoista
 3. Masennusta vastaan yritän pitää mielessä, mistä kaikesta voin olla kiitollinen. Sitten on tietysti sellaisten asioiden tekeminen, joista nauttii. Kyllä se aurinko ja kesäkelit vielä tulevat! Uskotaan näin!

  VastaaPoista
 4. oivoi, ei vielä. Elokuussa se alkaa, loma :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig