maanantai 30. kesäkuuta 2014

Iloinen odotus!

Tasan kahden viikon kuluttua näihin aikoihin aamu viideltä olemme Helsinki-Vantaan lentokentällä odottamassa lennon lähtöä Berliiniin ja sieltä Miamiin. Miamissa kello on 7 tuntia vähemmän kuin meillä täällä Suomessa. Olemme Miamissa paikallista-aikaa klo 14.30 ja Suomessahan klo on jo silloin 21.30. Aion nukkua koneessa, jotta aikaero tasoittuisi ja olisin pirteä saavuttuamme perille. Onneksi olen siunattu hyvillä unenlahjoilla ja lentokoneessa nukkuminen ei ole vielä tähän mennessä tehnyt tiukkaa.

I haven´t been everywhere, but it´s on my list.
- Susan Sontag - 
 Matkaamme siis Miamiin, Bahamasaarille ja Orlandoon. Olemme varanneet jo Miamista viiden tähden hotellin JW Marriott Marquisin. Miami Beachille on matkaa noin 10 kilometriä, mutta se matka taittuu hyvänä hyötyliikuntana joko pyöräillen tai kävellen. Bahamasaarilla menemme laivalla ja viihdymme siellä parisen päivää. Orlandoon lennähdämme Miamista päiväksi. Löysimme edulliset lennot Miamista Orlandoon, edestakaiset lennot vain 40e per henkilö. Aiomme vierailla Universalin leffastudioilla. Ajatuksissa on visiteerata myös Outlet kylässä, jossa on merkkivaatteiden kauppoja. Odotan innolla sitä, että näen matkan aikana useamman eri kohteen ja samalla tekee varmasti päätöksen siitä aikooko vielä palata johonkin näistä kohteista.

One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.
-Henry Miller -Travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living.
– Miriam Beard -


Tänä vuonna kesä on ollut varsin kolea ja sateinen. Josko kahden viikon kuluttua saisi kevyttoppiksen ripustaa naulaan odottamaan kotiinpaluu päivään saakka. En ole syyssään ystävä, joten tällainen kylmä kesä on kuin suolaa haavoilleni. Kesällä kuuluisi olla lämmintä ja aurinkoista. Kuluvaksi viikoksi ainakin tänne Pohjois-Karjalan perukoille on luvattu sadetta ja sankkaa pilvipeitettä.

Minulle matkailu on rakkain harrastus. Olen matkaillut lapsesta saakka ja ulkomaanmatkoja on kertynyt tähän mennessä noin 50. Matkailimme pari-kolme kertaa vuodessa ja nytkin koetan päästä ulkomaille pari kertaa vuodessa. Rakastan sitä tunnelmaa, joka vallitsee heti lentokentälle mentyäni. Sitä osaa arvostaa Suomea eri tavalla, kun käy katsomassa elämää hieman kauempana. Säästän jatkuvasti ulkomaanmatkaan rahaa ja seuraava matka onkin suunnitteilla jouluksi. Olemme viettäneet kolme aikaisempaa joulua ulkomailla ja haluaisin lähteä taas jouluksi pois Suomesta. Matkailu on satsaus itseeni, hemmottelen itseäni matkailemalla.
Tänä kesänä on paljon uusia ihania kesäbiisejä. Tässä yksi niistä,Sateisen tunnelmallista wiikkoa :) 
Pitäkää sydän lämpöisenä kylmien sadetuulien viuhuessa.


SHARE:

5 kommenttia

 1. Tää kesä on ollut kyllä karmea. Kylmyys on pahinta, tosin vähän tällaista pelkäsin, kun täällä Etelässä ei tullut kunnon talvea, että pitää sen lumen joskus sataa. Sitten tulikin lumimyräkkä 17.6. :D

  Teille tulee varmasti ihana reissu!

  VastaaPoista
 2. Ihana kun on reissu jota odottaa ja se on noin lähellä jo!

  VastaaPoista
 3. Oi sulle tulee varmasti aivan mahtava matka! Kuulostaa niin ihanalle :)

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihana reissu sulla edessä. Ihan mahtavaa.
  Juu, keli täällä on todellakin surkeaakin surkeampaa. Mulla alkaa kolmen viikon loma 14.7. Jospa siihen mennessä tuli jo lämmintä.

  VastaaPoista
 5. Kuullostaa kyllä mahtavalta tuo matka! Ja niin lähellä jo... :) Saisi alkaa kyllä jo ilmat lämpenemään täällä meilläkin!!!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig