maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannuksen taikaa!

Juhannus oli menestys. Hauska, rentouttava ja kevyen maukas :)
Vietimme tuttavien kanssa aikaa upealla Viking Gracella ja kauniissa Turussa. Turku on valtavan kaunis kaupunki arkkitehtuurisesti sekä vehreytensä takia. Kotiin palattuamme kotimme oli putipuhdas. Äitini oli käynyt siivoilemassa, kiva ylläri. Olen vielä sen verran väsynyt matkasta, että jätän suosiolla kuvien lataamisen huomiseen.

Meillä kaikilla oli niin mukavaa. Juhannuksen sää oli varsin vilpoinen, mutta se ei haitannut meitä, koska vietimme suurimman osan ajasta sisätiloissa. Viking Grace oli kaunis ja siisti laiva. Meillä oli Premium-hytti, jossa oli sängyn lisäksi sohva sekä hyttiin kuuluvat juomat jääkaapissa. Hytti oli kauniin moderni. Siellä oli kiva viettää aikaa isollakin porukalla. Gracella ei näkynyt Tallinnan laivalle perinteisiä känni-oksennustyyppejä. Pidin hyvin paljon Viking Gracesta, tunnelmallisen tyylikäs laiva.


H. on todella hyvä ystäväni, kiitos kun olet elämässäni :)

Aamulla uskollisesti kuntosalille, tästä se taas jatkuu. Tälle viikolle ei ole minkäänlaisia ennakkosuunnitelmia. Aion käydä ainakin Joensuussa kummityttöäni moikkaamassa, tavata ystäviä, käydä jalkahoidossa, syödä hyvin ja treenata vielä kovempaa. Enää 3 viikkoa Jenkkien matkaan. Vastahan sinne oli vielä aikaa 3 kuukautta. Sinne voi ainakin ottaa mukaan hellemekkoja, toisin kuin Suomen kesässä, jossa villasukat ja kevyttoppatakki ovat kovasana. Loma on kumminkin loma, vaikka säät ovatkin pohjanoteeraus lukemissa. Tärkeintä on oma sisäinen hyvä olo. Voisiko tulevan viikon tavoitteena olla hyvän olon löytäminen?

Uljasta uutta viikkoa :)


SHARE:

3 kommenttia

 1. Crace on kyllä kiva paatti - ja itsekin tykkäsin kovasti siitä, että molemmilla reissuilla, jotka olen sillä tehnyt, oli rauhallista - ehkä se, että laivalla on tilaa tarpeeksi, piilottaa ne muutamat örveltäjätkin:)
  Kivaa viikkoa myös sinne - ja toivottavasti tavoite hyvän olon löytymisestä täyttyy!

  VastaaPoista
 2. Grace on vielä kokeilematta, mutta varmasti tyylikäs laiva. Olen kuullut, että myös hiljaisempi, ettei ole niin paljon räminää :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Vaikka itselläni ei ole koskaan ylipainoa ollut
  olen käynyt parina iltana juoksulenkillä Yrjölässä.
  Ajattelin sinua lenkin ajan ja tuli tosi hyvä olo...

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig