sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Lauantain leppoisat!

Ajattelin aloittaa sunnuntaisen postauksen kauniilla kuvalla, jonka löysin Pinterestistä. Kesäsää on ollut tähän saakka hyvin vaihteleva, vain muutama lämpöinen päivä. Mutta onneksi kesää on jäljellä ja toivon mukaan paljon niitä kauniita päiviä sekä ihania kesäöitä.  Päätä on särkenyt enemmän kuin laki sallii. Ehkä minun pitäisi levätä enemmän ja hellittää. Mutta kun on tämä kesä ja niin paljon kivaa tekemistä. Ajattelin tarjoilla teille muutaman kuvan eiliseltä.

                                                    Cheers to beach hair, tan skin, flip flops and sand toes :)


 Lähdetäänx nojailee?


 It's a smile, it's a kiss, it's a sip of wine ... it's summertime!
 - Kenny Chesney- Mieheni toi liikkeeltään Gymstickin Aerobick Bar jumppakepin. Näitä on saatavana eri kilomääräisinä, 3kg, 4kg, 6kg ja 8kg. Minulla on 6kg jumppakeppi ja se tuo tosiaankin kivaa lisäpainoa kotitreeneihin.
Aamulla olin salilla kasin aikoja. Tiukka tunnin ja vartin treeni, päälle puolen tunnin lenkki happirikkaassa sadesäässä.


Take care of your body. It´s the only place you have to live.Kävin äitini kanssa syömässä paikallisessa ravintolassa. Ravintolassa on ihana käydä syömässä, koska ruoka on tehty valmiiksi. Ja minulle jää vain ruuasta nauttiminen ja paljon aikaa hyvää seuralle.


Olen siivoillut asuntoamme ja hyvänä apuna on ollut Buzzadorilta saamani Cillit Bangin testituotteet. Voin vain suositella näitä suihkemuotoisia pesuaineita. Niitä käyttämällä ei tarvitse hinkata ja hangata likaisia pintoja vaan vaikutusaika on noin 5 minuuttia, jonka jälkeen pyyhit hieman kostealla pinnan ja siitä tulee putipuhdas ja tuoksu on ihana!
Suosittelen!


 Löysin reseptiarkistostani helppojen ja herkullisten mansikka-raparperinyyttien ohjeen.


Raparperi-mansikkanyytit
Tarvitset,
Voi/lehtitaikinaa
Raparperiä
Mansikoita
Sokeria
Mascarponevaahtoa 
  
Tekemällä nyytit erilaisiin vuokiin saat niistä erinäköisiä ja ne pysyvät hyvin koossa paiston jälkeen vaikka tarjoilisit ilman muffinssivuokiakin :)
Paista 180 asteen uunissa, niin kauan kunnes taikina on kauniin ruskeaa.
 
 

 I love surprises - champagne and strawberries, all that pampering, romantic stuff.
-Danica McKellar-


Kesäisen suloista sunnuntaita!SHARE:

1 kommentti

  1. tuollaista jumppakeppiä kokeilin kuntoutuksessa muutama vuosi sitten ja kyselin, mistä sitä saisi itselleen. Sanottiin, ettei mistään, vaan se on ja pysyy kuntosaleilla ja kuntoutuksissa. Olis ollut näppärä apulainen jumpassa. Saako sitä nyt jostakin tilattua? hinta? Maijalla on kyllä hyvä ilme taas. rentoa meininkiä. :) Terkut myös harmaalle herrahenkilölle. :) -Viltsu

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig