maanantai 16. kesäkuuta 2014

Superdieetti 6 viikkoa ja -15,6 kg!

Takana 6 viikkoa Jutan Superdieettiä ja olen keventynyt - 15,6 kg ja senttejä on lähtenyt kymmeniä. Treeni jatkuu kasvatellen lihaksia ja pudottaen painoa enää 5 kiloa.
Huippu fiilis ja uusi vahvempi elämä!
Kiitoksena hyvästä saavutuksesta sain Fitfarmilta ilmaisen
jatkovalmennuksen. Kiitän Fitfarmia mielettömän helpoista ja hyvistä ohjeista sekä kannustuksesta. Tästä on hyvä jatkaa :)


Eilen tein kuuden viikon loppurutistuksen käymällä aamulla salilla ja lenkillä sekä illalla spinnigissä. Tästä on hyvä jatkaa Superdieetti Extraan.

Tämä ei ole rakettitiedettä, vaatii itsekuria, päämäärätietoisuutta ja
halua voida hyvin omassa kropassaan. Jos minussa on huonoja puolia, niin on myös niitä hyviäkin. Sen olen saanut todistaa näiden 6 viikon aikana, jos päätän jotain niin sen myös teen. Ei ole enää turvotuksia ja kolotuksia, eikä tarvitse peitellä itseään telttojen alle. En ole enää pullamössö-muffinssimaailmassa, jonne katosi pitkäksi aikaa. Jos jotain haluaa kovasti, niin sen eteen on valmis tekemään myös töitä. Ei enää tekosyitä. Täydellinen elämänmuutos, joka alkoi matalakynnyksisellä kotitreenillä. Koti-, sali- ja kahvakuula treenien ohjeet löytyvät video-opastuksineen netistä. Firfarmilla on kolme ryhmää, joista voit valita itsellesi sopivan. Ryhmä 1, pudotettavaa alle 10kg, ryhmä2 pudotettavaa 10-15 kg tai ryhmä 3 pudotettavaa yli 20kg. 

Itse valitsin ryhmän 3 ja olenkin aikalailla hiilihydraattimattomalla ruokavaliolla, mutta nälästä minun ei ole tarvinnut kärsiä. Syömättömyydellä, kun ei pitkälle pötki, se syö lihastakin. Nautin erilaisia ruokaisia salaatteja ja syön mahdollisimman puhdasta ruokaa :) Olen kehittänyt itselleni uuden himotuksen 2% maitorahkaa, alle 10% mehukeittoa ja mansikoita, namskis! Osallistumalla Superdieettiin saat valita siis itse ryhmän, jonka mukaan tulee myös ruokavaliot. Voit valita tavallisen ruokavalion, maidottoman tai lihattoman ruokavalion. Ruokaohjeet ovat grammojen tarkkuudella, mutta loppuajasta en ole enää mitannut ruokia vaan silmä on jo harjaantunut määriin. Superdieetti on varsin edullinen, 49e. Se on pieni hinta hyvästä olosta. Enempää ohjeita en voi kertoa, koska niiden yleinen levittäminen on laitonta. Aina on olemassa tekosyitä. Treenaamisen voi aloittaa hyvin pienten asioiden muutoksella, esimerkiksi katsomalla illalla telkkaria et vedäkään itseäsi enää sohvalle syömään suklaata vaan teetkin sen puolituntisen ajan kotitreeniä. Minulla oli todella paljon ylipainoa ja nestettä kehossani, jotka lähtivät totaalisen elämänmuutoksen myötä liikkeelle vauhdilla.
 Pari kuvaa joulukuulta 2013. Vartalonmyötäiset vaatteet eivät istuneet ja olo oli kamala.
Käsivarsissakin oli valtavasti ylimääräistä läskiä, takit olivat pieniä, jotka ennen istuivat niin kauniisti.


 En ole joutunut luopumaan mistään, olen saanut tilalle paljon enemmän. Treenit ovat alkaneet sujumaan yhä helpommin, mitä enemmän olen treenannut. Treenin jälkeinen olotila on se, miksi treenaaminen on ihanaa.  On ihanaa tehdä aerobista treeniä hien tippuessa kropasta, se olotila on taivaallinen. Uin nuorena SM-tasolla kilpaa ja olenkin huomannut, että periksiantamattomuus ja kilpailuvietti ovat vieneet minua tässäkin projektissa eteenpäin. Aamutreeneihin herääminen klo 5.30 ei ole tehnyt vaikeaa, koska se vie minua eteenpäin. Sohvalla makoilu päivästä toiseen ja herkkujen vetäminen tekevät minusta laiskan, ihmisen joka rypee itsesäälissä vetäen koko ajan lisää suklaata suustaan sisään. 

Herkutkin maistuvat paremmilta, kun niitä ei vedä joka päivä. Herkutteluun syntyy kierre, lopputulos voi olla lopulta se ettei iho enää palautuisikaan edes treenauksella piukaksi vaan se jäisi hyllymään pelastusrenkaaksi vyötärölleni. Minua alkoi ärsyttää pullamössö-muffinssielämäni, olin huonovointinen, alkoi tulla ihme kolotuksia, turvotusta, ainaista väsymystä, en tuntenut itseäni enää itsekseni entisessä kropassani. Jätin herkut ja aloin syömään oikein, niin ettei minulla ollut nälkä. Söin oikeita ruokia, hyvä olo lisääntyi. Jos makeanhimo iskee otan pari purkkaa ja jauhan niitä. Yleensäkin karkeistahan halutaan suuhun hyvä maku, saman maun saa purukumeista. Pienempi paha on syödä pari purkkaa päivässä kuin repsahtaa mutustumaan karkkia kaksin käsin.


Välillä voi ottaa rennosti, kun treenaa tunnollisesti.


Jos en olisi ryhtynyt tuumasta toimeen, olisin ollut lopulta sairaalloisen ylilihava kera oheissairauksien. Kuva on joulukuulta 2013. Vaatteet olivat niin täynnä, että saumat meinasivat ratketa.
Kisukin tarkkailee linjojaan vaa án päällä :D

En aio ryhtyä herkkujen totaalikieltäytyjäksi vaan osaan nauttia niitä hallitusti, ei enää joka päivä vaan silloin tällöin. Tänään minulla on tankkauspäivä, jolloin saan syödä kaikenlaista ruokaa. Tankkauspäivän ideana on herätellä elimistöä ja aineenvaihduntaa.  Tänään meillä syödään pulled pork hampurilaisia, kotitekoista mansikka-raperperipiirakkaa, irtsareita ja jäätelöä. Viimeksi tankkauspäivä oli 3 viikkoa sitten. Tulevaisuudessa tankkauspäivä tulee olemaan 1-2 viikon välein. Viikon kuluttua alkaa Superdieetti Extra ja sen ohjelma ei enää olekaan näin tiukka, mutta silti on treenattava ja syötävä oikein. Tää on ihanaa! Tämä viikko mennään hieman kevyimmillä treeneillä ja palautellaan elimistöä 6 viikon kovasta treenistä sekä ohjataan ruokavaliota normaalimmaksi.

Haluan olla tyytyväinen itseeni,koska elän kroppani kanssa 24/7. Olen
onnellisempi ja täynnä voimaa/energiaa, nyt se on totta! :) Enää
pudotettavana  on noin 5 kiloa ja sehän lähtee hien ja kovan työn myötä. En tavoittele bikinifitness kroppaa vaan tervettä kroppaa, jossa on hieman lihasta ja siinä on hyvä olla. Sisäinen hyvä olo hehkuu ulospäin.

 Kuva Fitfarm
Kuva Fitfarm

Uusi Superdieetti alkaa 30.6.2014. Kannattaa liittyä ryhmään, jos vähänkin kiinnostaa. Fitfarmilla on myös facebook sivut ja kotisivuille pääset tästä. Toivon, että voin olla hyvänä esimerkkinä siitä ettei mikään ole mahdotonta, ainakaan painon pudottaminen jos niin tahtoo.

Laske onni ovesta sisään, pyydä olemaan pitkään ja nauti elämästä. Tunne kehossasi hyvä olo, koska kroppasi on sinun vallassasi, tee sille palvelus ja voi hyvin :) Hyvä olo lähtee pienistä asioista.

Tänään meillä juhlitaan yliodotusten mennyttä projektia, joka vielä jatkuu ja jatkuu. Sekä rakkaalla Maijalla on 1-vuotissynttärit :)


SHARE:

17 kommenttia

 1. Hienoa, upea muutos, näytät oikein hyvältä uudessa mekossa. Tsemppiä jatkoon <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut - olet tehnyt upeaa työtä! Se, että viihtyy omassa kropassaan, oli se millainen tahansa, on tärkeä asia<3

  VastaaPoista
 3. Wow aika mahtavaa !!! Onnittelut ja nauti uudesta olostasi <3

  VastaaPoista
 4. Upeaa Satu! Tosi hieno saavutus.

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu sinulle. Onnea paljon nyt ja jatkossa :).

  VastaaPoista
 6. Wau, upea suoritus, tuosta on helppo jatkaa!!! :))

  VastaaPoista
 7. Hienoa Satu! Ihan mahtava saavutus :) Onnea!

  VastaaPoista
 8. Mahtava saavutus :)
  Mä pyörittelin tuota mielessäni, 10 kiloa pitäisi saada katoamaan.

  VastaaPoista
 9. Wau, hieno suoritus! ♥ Onnea.

  VastaaPoista
 10. Täältäkin hatunnosto ja hurraa huudot!!

  VastaaPoista
 11. Hienoa Satu! :) innostuin tästä niin että ostin 30.6. alkavan treenin meille kotiin, mies lupasi myös sitoutua :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos ja niiaus kaikille tsemppiviesteistä :) Tästä on hyvä jatkaa hikistä urakkaa!

  VastaaPoista
 13. Onnea upeasta saavutuksesta Superdieetin kilojen karistuksesta =) miten jatko meni, Superdieetti extra? Olen itse aloittamassa Superdieetin 5.1.-15 ja pudotettavaa on ainakin 15kg. sinun blogo onkin hyvä kannustin saavutuksista 6 viikon aikana.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig