lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kaunis mieli

Eilen käydessäni kaupassa törmäsin kaupan pihalla kahteen kovasanaisesti "juttelevaan" naiseen. Ensimmäinen reaktio oli myötähäpeä. Kaikkea ei todellakaan pitäisi sanoa ääneen. Kaikki me joskus unohdamme tärkeän kultaisen säännön, tee toiselle niin kuin haluaisit itsellesi tehtävän. Asiat selviävät yleensä muutenkin kuin huutamalla. Ei pitäisi käyttäytyä tahdittomasti, se on moukkamaista. Jos tahallaan loukkaa toista, ei voi odottaa hyvää käytöstä toiseltakaan. Koska kenenkään ei tarvitse suostua toisen jäteastiaksi.  On osattava pyytää anteeksi ja antaa anteeksi. Asioita voi ymmärtää tarkoitusellakin väärin, näihin tyyppeihin on tullut törmättyä. He haluavat ymmärtää aina asiat väärin, kuullun ja luetun ymmärtämisen vaikeus? 
 Sinun sisäinen äänesi on paljon tärkeämpi kuin ne monet vaatimukset, jotka korvasi kuulevat muiden suista. Useimmiten onnemme löytyy yllättävän helposti: oman ajattelutapamme ja elämäämme asennoitumisen myötä. Se kuinka päättää nähdä itsensä sekä maailman, ovat aivan tietoisia valintoja. Valitse onnellinen olotila. Iso osa onneamme on yksinkertaisesti vain olla kiitollinen kaikesta mitä meillä jo on. Kauna ja vihamielisyys ovat onnellisuuden esteitä. Turhaa energiaa vieviä tunnetiloja.  Kaunis mieli, kauniit ajatukset. Älkäämme koskaan toivoko toisillemme pahaa vaan toivotaan mieluummin ymmärryksen lisäämistä. Jos joku ihminen käyttäytyy kuin puupää, niin toivotaan hänelle ymmärryksen lisääntymistä tällä elämän osa-alueella. Elastisen laulunsanoin " ota iisii, elämä on liian siistii..."


Piipahdin ystävän kanssa kahviossa. Voi sitä lämpöä mitä tuo ihana keltainen pallo tuokaan pikkuruiseen maahamme.


Piipahdin rannalla uimassa, ottamassa aurinkoa ja rentoutumassa.

Mansikat ovat taattua kesäherkkua!


Sain ystävättäreltäni Skotlannista ihanan kissakortin, kauniita ajatuksia :)
"Nature is painting for us,
day after day,
pictures of infinity beauty"
-John Ruskin-

Kävimme iltalenkillä ystävän ja hänen koiruutensa kanssa. Täällä odotellaan vesisateita ja ukkosta, mutta ne taitavat jäädä Pielisen toiselle puolelle. Luontoäidin suuri kasvimaa tykkäisi hieman ravakammastakin sadekuuroista näiden helteiden jälkeen.


                                                   Vietä aurinkoisen kaunis viikonloppu!
                                                                          PS. Illalla arvontaan :)SHARE:

4 kommenttia

  1. Kauniita kuvia. Niinpä, kun muistaisi olla kiitollinen siitä mitä on, eikä harmittelisi mitä vielä puuttuu.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvaset ja hih mikä kissa-TOTUUKSIA ;)

    Mukavaa iltaa ♥

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig