tiistai 24. kesäkuuta 2014

Viking Grace ja Turku

Vietimme juhannuksen Viking Gracella ja Turussa. Grace oli tyylikäs laiva kaikin puolin. Yllättävää oli se, että liikkeelle lähdettäessä ihmettelimme, kun laiva liikkuu eikä kuulu minkäänlaista hurinaa. Meillä oli Premium-hytti, jonka hintaan sisältyi aamiainen ja jääkaappi, joka oli täynnä juomaa. Juomat kuuluivat risteilyn hintaan. Premium-hytissä oli myös sohva, joten siinä voi hyvin yöpyä lapsiperhe. Yleisilme oli todella viihtyisä ja tyylikäs. Tällä risteilyllä ei näkynyt niitä Tallinnan laivalle kuuluisia känniääliöitä, joiden tarkoituksena on olla koko risteilyn ajan mahdollisimman sekaisin.

                                                          Käytävillä oli tyylikkäät kokolattiamatot.


 Aamupalalla.Nautimme buffetin antimista ja samalla ihailin noita kauniita tuoleja.

 
Karvakamutkin oli huomioitu.

 
                                                                               Merellä oli tungosta.
Polkuautorata.


                                                  Nautiskelimme skumppaa tyylikkäässä loungessa.

Kaunis kattovalaisin.Ostin laivalta pari Chanelin huulikiiltoa ja nämä kauan himoitsemani Lacosten kesätennarit. Ne osai laivalta melkein puolenhintaan siihen mitä ne maksavat maissa. Nämä kengät lähtevät mukaan Jenkkilään, ne sopivat niin housujen kuin mekkojenkin kaveriksi.


Olen niin iloinen pitkästä ystävyydestämme.Olen oppinut erottelemaan vuosien varrella kaverit ja ystävät. Ystävyyteen tarvitaan pidempi aika ja luottamusta, kun taas hyvänpäivän tuttuja on siellä täällä. En kaipaa suurta ihmisjoukkoa ympärilleni, koska minulle riittää muutama todella tärkeä ihminen. Aito välittäminen, luottamus ja rentous. En vaan voi olla sellaisten ihmisten seurassa, joiden kanssa en voi olla oma itseni tai hiljaisuus on läpitunkevaa. Parhaille ystäville voi kertoa kaiken, heiltä saa neuvoja ja tukea. Olen kiitollinen :)

Puumadiscossa :D Tässä discossa kohtasivat vanhemmat naisihmiset ja nuoret miehet.


Laivan jälkeen suuntasimme Radisson Marina Palace-hotelliin ja nautimme hotellin alakerrassa olevassa Grill it!-ravintolassa hodareita.
Yövyimme Radisson Blu Marina Palace hotellissa. Hotelli oli hieman ylihintainen. En menisi enää samaiseen hotelliin toiste.

 Hotellilla oli sängynpäätynä iso peili, jossa oli näyttävät kehykset. Magic Dream-vuode oli ihanan jämäkkä.Miehet pelasivat Turkuun saavuttuamme frisbeegolfia ja itse ihastelin puistossa olevia kuntolaitteita. Mahtava idea!Päivällä miesten mennessä pelaamaan firsbeegolfia kiertelimmeystävättäreni kanssa kauniissa, mutta kovin viileässä Turussa ja poikkesimme jokilaiva Rudolfiin herkuttelemaan tapas-aterialla. Kuvan ateria oli kahdelle. Kyytipojaksi skumppaa ja vettä.
                                       Turku on todellinen taiteen kaupunki, paljon kaunista nähtävää. Tämä kaupunginosa oli todella kaunista ja tunnelmallista.

Sorsia lenkkipolun varrella.Kalorien kulutusta rappustreenissä.


Matka oli rentouttavan hauska, jota muistellaan vielä pitkään :)
Ihana juhannus, ihanat ystävät ja kauniit muistot!


SHARE:

4 kommenttia

 1. Kivoja lomakuvia ! Täytyy kyllä sanoa että onhan tuo Turun laiva paljon tyylikkäämpi kuin Helsingin laivat. Harmi.

  VastaaPoista
 2. Olipa mukava retkeillä kuvien kanssa. Upea on laiva ja hauska käytävän lattia :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostipa mukavalle reissulle ja Grace vaikuttaa tosi kivalle laivalle! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana reissu varmasti ollut! Niin upeita kuvia.:) tuo grace laiva on kyl pian itsekin koettava.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig