keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Sisustusta, hauska teehetki ja lomaelämää!

Ostin viime kesänä Sisustus Emiliasta olkkarinverhot ja nyt vihdoin ja viimein ne ovat ikkunassa. Tykkäsin edellisistä verhoista niin paljon, että pidin niitä vuoden ajan ikkunassa. Hankin jokin aika sitten samaisesta liikkeestä uuden olkkarinmaton, joka on helppohoitoinen. En ole mikään intohimoinen sisustaja, mutta silloin kun löydän jotain kivaa kotiin niin sitten myös hankin sellaisen. Kodin tulee olla meidän näköisemme, suht siisti ja rento. Sohva on paikka, jossa rentoillaan ja vietetään laatu-aikaa. Kotimme ei ole fengshui-oppien mukainen, mutta tärkeintä on se, että pidän kodistamme ja viihdyn itse kotonamme. Olen luonteeltani päättäväinen ja joskus täsmällinenkin. Olen täsmällisyyden ja boheemin sekoitus, joskus riittää kun tekee asiat hieman sinnepäin. Elämä ei saa olla liian vakavaa, vaikkakin parhaansa pitää aina yrittää.




Harmaat verhot harmailla ja hopeisilla lehdillä.







Meillä kävi eilen pieniä ja hieman isompiakin vieraita. Houkutus oli suuri, kun tarjoilin munkkeja, vaniljakreemillä täytettyjä viinereitä ja muita herkkuja. Pidin kumminkin pintani ja laitoin loput herkut vieraille "dogibagiin". Sitä tuntee kasvaneensa ihmisenä, kun pystyy pysymään päätöksissään. Ystävättäreni tuli käymään vielä illalla ja siinä vierähtikin muutama tovi pohdiskellen elämää.

Tiukka Uruguay- Italia jalispeli.





Sain tuomisina heidän oman kanalan munia ja kauniit kukat :)



Meidän kisut eivät ole tottuneet pikku-ihmisiin ja vierailun jälkeen olikin aika väsynyttä porukkaa :D


Sain blogi yhteistyönä Parturi-kampaamo Kalevan Kutrin Terhiltä ihanan kesäisen Oriflamen laventelilta ja sitruunalta tuoksuvan jalkahoitosetin. Testailin tuotteita ja ne ovat aivan ihanat. Tuoksu on kesäinen ja jalat saivat kesäisen hoidon. Jalat tuntuivat hoidon jälkeen raikkailta ja kepeiltä. Lakkasin vielä kynnet ja voilá! Kesä ja aurinko voisivat pikkuhiljaa saapua :)



Aamu alkoi klo 6.00 aamutreeneillä. Kuntosalilla vierähti puolitoista tuntia ja lenkkipolulla tunnin verran. Illalla nautin leppoisasta hyvän sään lenkistä hyvässä seurassa.


Ihastelin lenkkeillessä Pielisen pintaa ja otin rennosti kotiin päästyäni. Tosin villasukat täytyi kaivaa esille sen verran viileä oli kun parvekkeen oli jäänyt lenkin ajaksi auki.




Lomaelämä on rentoa, ei sen suurempia aikatauluja, ystävien tapaamista, omaa aikaa ja päikkäritkin voi ottaa silloin, kun siltä tuntuu :) Heinäkuulle on luvassa kaikkea kivaa, ystäviä, matkailua ja rentoa kesäelämää. Hurjaa, kuinka nopeasti kesäkuu on mennyt. Loma tuntuu lomalta, kun on tehnyt pitkän talven töitä. Olen niin innoissani, kun minulla on aikaa treenata, tavata ystäviä ja viettää kotona laatuaikaa.


Näillä aatoksilla kohti uutta päivää, treenejä ja kesälomaa jatkaen,


SHARE:

2 kommenttia

  1. Tosi kauniit verhot, värimaailma uppoaa minuun täysin. :)

    VastaaPoista
  2. Ihastelen aina vain tuota mustavalkoista valaisinta. -Viltsu, Inspiration

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig