keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Tsemppikukkasia, sympatiaa ja hetkiä ♡

Ihana ylläri mieheni yllätti minut kauniilla kukkakimpulla, koska onnistuin elämäntapamuutokseni välitavoitteessani täydellisesti, 6 viikkoa ja -15,6kg! Jutan Superdieetti toimii ja sain Fitfarmilta hyvästä suorituksestani ilmaisen jatkovalmennuksen Superdieetti Extraan. Tavoitteena olisi pudottaa 5 kiloa ja kiinteytyä :) Tästä voit lukea lisää projektistani.


Aamulla menin salille klo 5.45. Touhusin puolitoista tuntia salijuttuja ja sieltä tunniksi lenkille tuttavan karvakaverin kanssa :)Päivällä näin ihanan ystäväni Elinan, jonka kanssa vierähti kaksi ja puoli tuntia. Olen kiitollinen, että elämääni on astunut näin ihania ihmisiä, joiden ympäröimänä saan olla.
Luottamusta, rentoutta ja hauskoja hetkiä. 

Elinaon intohimoinen ja taitava musiikin harrastaja, joka opiskelee Sibelius Akatemiassa.
Elinan hienon taidonnäytteen voit kuunnella tästä linkistä.Pitkäaikainen ystävättäreni K. Iltateetä, sympatiaa ja viisaita ajatuksia ♡


Tänään täytyisi aloittaa pakkauspuuhat, koska huomenna suuntaamme Turkuun ja Viking Gracelle. Ystävävättäreni muuttaa meille kisujen hoitajaksi :)

Juhannusaatoksin,


SHARE:

7 kommenttia

 1. vau, todella hienosti olet saanut painoa pudotettua! Onnittelut.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Oikein paljon onnea ahkeruudesta :D

  VastaaPoista
 3. Vaustivau, huikeen hieno homma!

  VastaaPoista
 4. Onnea! Huikea saavutus ☆☆☆
  Mukavaa risteilyä ja juannusta!
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Tosi upea painon pudotus, onnea siitä! Onnea myös ihanasta miehestä joka tuo kukkia, oikein kullan arvoinen tuollainen! Hauskaa risteilyä ja juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen olet vaikka olisit ollut
  entisillä kiloilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäkö on tässä asiassa sivuseikka, se muokkautuu sisäisen hyvän olon mukana. Raudan tempominen tekee hyvää sielulle ja hieman kehollekin :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig