sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Loppuviikon terveiset ♥

Loppuviikko on ollut antoisan mukava ja rentouttava. Aloitin lauantaiaamun tavalliseen tapaan kuntosalilla. Olen oppinut nauttimaan rauhallisista ja aikaisista aamuherätyksistä. Olen yleensä ollut yökukkuja ja mahdoton aamunukkuja. Mutta olen huomannut, että herättyäni aikaisin kömmin sängystä suoraan salille ja olenkin täynnä virtaa. Salilta suuntaan lenkille tai jos sää on kovin huono niin nautin lenkkeilystä juoksumatolla. Se olotila, kun kello on 9 ja voit todeta, että tämän päivän treenit on tehty iltalenkkiä lukuunottamatta on aivan upea fiilis. Sitten onkin päikkäreiden aika ja loppupäivästä voi nauttia hyvällä omallatunnolla ilman, että takaraivossa jyskyttää ajatus salille lähdöstä. Elämä on valintoja ja tasapainoilua eri asioiden välillä. Olen tyytyväinen ja kiitollinen omasta elämästäni.
 
Minusta on tullut vuosien saatossa mukavuudenhaluisempi. Tiedän aikalailla tasan tarkkaan mitä tahdon elämältä, mitä minun tulee tehdä, että saavutan unelmani ja osaan nauttia omasta ajastani. Koetan pitää mieleni virkeänä ja pirteänä liikkumalla ja tekemällä asioita joista oikeasti nautin. En pidä ryhmäliikuntatunneista, joten en käy muissa ryhmäliikunta tapahtumissa kuin spinningissä. Tykkään pukeutua siististä ja suosin klassisia asuja. Meikkaamisessa suosin meikkivoide, ripsiväri ja huulipuna-linjaa.

Pohjustan ihoni tasaisen kevyesti meikkivoiteella, silmiini sipaisen hieman ripsaria ja huuliini laitan punaista huulipunaa. Olen huomannut, että kirkkaanpunainen huulipuna kompensoi sitä, ettei minun tarvitse meikata muuten kovinkaan paljoa ja lopputulos on silti huolitellun siisti. Ei se määrä vaan laatu, niinhän se menee monessakin asiassa.  Haluan tulla huomatuksi muuten kuin vaan naama täynnä pakkelia. Nuorempana meikkasin rohkeammin, mutta järkeä on tullut vuosien varrella päähän sen verran, että ulkonäkö ei ole enää kaikki kaikessa. Kauneus kumpuaa sisäisestä hyvästä olosta ja luonnollisuudesta.  Saatan mennä töihin ja kauppaankin ilman meikkiä, eikä minulla ole ollenkaan alaston olotila. Luonnollisuudella ja olemalla oma itsensä pääsee pitkälle.
 


 
Eilen aamuna piipahdin naapurin mummon luona aamuteellä.  Kannattaa kokeilla huippuhyvää munakasrullan ohjetta! Iltapäivällä kävin auttamassa entistä naapuriani kotitöissä. Suomalaisia vanhuksia vaivaa yksinäisyys, käydään vanhusten luona kylässä. Se on parasta lääkettä :) Itselläni on etäiset välit mummoihini ollut aivan lapsuudesta saakka  heidän oman kylmän käytöksensä takia. Sen vaan aistii kuka on aito ja aidosti läsnä ja kuka ei. On ihana käydä "varamummolassa", koska itse olen jäänyt paitsi aidon mummolan ihanuudesta.
 


Kävin moikkaamassa ihanaa kummityttöäni, joka täytti huhtikuussa huimat 2 vuotta  Kummityttöni on kuuliainen lapsi, jolla on erittäin hyvät käytöstavat. Kummityttöni äiti on nuoruuden aikainen ystäväni, joka on todellinen sydänystävätär, hänelle voi kertoa kaiken maan ja taivaan välillä. Meillä on luottamus ja häneltä saa aina hyviä neuvoja. Tällaisia ystävyyssuhteita syntyy vain harvoin ja nekin vain pitkien aikojen saatossa. Ystävättärelläni on kaunis koti, jossa on paljon ihania yksityiskohtia.

                                                                                                        ♥
 
Crocsin kumpparit olivat mieluinen lahja, ne jalassa saattoi olla vielä sohvalla kun niillä ei oltu kävelty ulkona.
 Lastenhuone.
Keittiö.
Kummityttöni on kiltti tyttönen ja kovin kuuliainen. Kun hänen äitinsä sanoo, että olisi päikkäriaika, niin lapsonen kömpii sänkyyn unille maitopullon kera ilman mutinoita ja nukahtaa :)Kävimme veljeni kanssa ruokailemassa ravintola Kreetassa, piipahdimme sisustusostoksilla, ruuvailimme kattovalaisimia kattoon ja ihastelin hänen uutta kotiaan.
Ihanan Annen luona Enossa.  Parin vuoden takainen lukuvuoden mittainen työpesti Enossa toi elämääni muutaman ihanan ihmisen. Annella on pihapiirissä paljon kauniita rakennuksia.
Sain Annelta aivan ihanan lumpeenkukan muotoisen kristalliesineen. Sain kristallisen lumpeenkukan suunnilleen näillä sanoin, "se kuvaa hyvyyttä ja hyvää oloa. Vaikka ympärillä olisi pahuutta, kataluutta ja ilkeyttä niin se ei saavuta minua, koska olen hyvien ajatusten ja tekojen kanssa lumpeenkukan keskellä."
 


 
Kävin pitkästä aikaa isän ja tuttavien haudoille  viemässä valoa. Terveisiä rauhanmaahan!
 


Eilen piipahdin lapsuudenystäväni luona iltakyläilemässä. En voi kuin ihmetellä tätä Suomen kesää. Lenkille lähtiessä paistoi aurinko, mutta yllättäen sää viileni ja kotiin päästyäni olin jäässä. Onneksi kahden viikon kuluttua olemme hiukan lämpimimmissä maisemissa.

 

Vietin aikalailla täydellisen perjantain tärkeiden ihmisten parissa. Lomastakin on kulunut jo 4 viikkoa, mutta vielä on jäljellä 6 viikkoa, ihanaa :)Supersuloista sunnuntaita


SHARE:

2 kommenttia

  1. Kyllä oletkin monen moista ehtinyt puuhailla. Ihana kun käyt mummojakin moikkailemassa. Tässä meidän rivitalossa asuu pelkästää yksinäisiä mummoja ja toinen toistamme koitetaan auttaa ja huolta pitää. Minä nuorimpana olen sitten se "juoksutyttö" joka vie sanaa toiselta toiselle ja hoitaa kiireisimpiä asioita =D Täällä maalla onneksi vielä kannetaan vastuuta naapureistakin, eikä ole niin paljon yksinäisiä vanhuksia kuin kaupungeissa.

    VastaaPoista
  2. Sulla oli kyllä ainakin asiaa postauksessa, ihana kun jaksoit tehdä noin pitkän! Nuo sun varamummin reseptit on aivan kuin minun mummon kynästä, niistä huokuu mulle tosi paljon muutakin kuin vain resepti!

    Miten tuollaisia tyttöjä edes löytyy... ei meillä kukaan lapsista mene yhdestä pyynnöstä sänkyyn ja nukahda. Oi miten onnekasta!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig