perjantai 27. kesäkuuta 2014

What goes around comes around ♥

Torstain touhuja. Kukkasia, rento aamulenkki, työkamun treffaaminen salaattilounaan merkeissä (Puustelli voisi uudistaa ruokalistaansa), Marimekon pallopaidan iloinen omistaja (kannatetaan paikkakunnan putiikkeja), päikkärit ja naapurin mummolle käyty laittamassa korvatipat korviin ja herkuttelimme hänen tekemällään herkullisella munakasrullalla. Eilen aamulla soi ovikello ja alakerran mummo kysyi, että voinko käydä laittamassa hänelle illalla ja aamulla korvatippoja. Oli aika symppisteko. Ihana, että meillä on noin kivoja naapureita
Tänään suuntaan aamusta salille ja lenkille. Sen jälkeen naapurikaupunkiin moikkaamaan parasta ystävääni ja kummityttöäni Sofiaa. Kummityttöni on valloittava persoona ja niin kiltti lapsi Ajattelin viedä kummitytölleni Crocsin pinkit kumpparit, ne ovat kevyet ja helppo pukea itse pieniin jalkoihin. Kummityttöni luota suuntaan veljeni uudelle asunnolle, käymme ruokailemassa kaupungilla ja tekemässä hieman ostoksia Jenkkien matkaa varten. Sieltä suuntaan kotimatkalle ja piipahdan kotimatkalla entisen työkamuni luona ihastelemassa kaneja ja hänen kaunista kotiaan. Huisin hauska päivä tulossa, jee!
Illalla kupponen kuumaa sohvanmutkassa villasukat jalassa, Partyliten tuoksukynttilöitä luomaan tunnelmaa ja perjantai-illan huumaa :) Viikonloppuna on kaikenlaista kivaa, auttelen tuttava vanhusta ja lenkitän tuttavan koiruutta sekä toimin lapsenvahtina tuttavapariskunnan lapselle.

Viettäkää mukavan sydämellinen viikonloppu


SHARE:

5 kommenttia

  1. Hyvää viikonloppua sinnekin, touhua ainakin tuntuu riittävän :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa naapurikulttuuria. Sitä kannattaa vaalia. Teekulttuuri on varmastikin juuri tuota. Lokoisa asento ja kuppi höyryävää mukiin :)

    VastaaPoista
  3. Mukavat naapurit ovat kyllä piste I:in päälle! ;) Hyvännäköiset farkut sulla, mistäköhän olet ostanut ne? Täälläkin sellaiset revityt mielessä. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig