maanantai 2. kesäkuuta 2014

Sellainen kiva sunnuntai!

Meille tullessa kylään saattaa joutua lenkille, kuten eiliselle vieraalle kävi :D Hän oli kylläkin innoissaan. Eilen aamulla nautin kauniista aamuauringosta ja hiljaisesta tienoosta. Edellisillan juhlijat olivat keräämässä voimia tulevaa arkea varten. Tykkään käydä heti herättyäni lenkillä ja syödä vasta lenkin jälkeen aamupalan. Kesäloman alkaessa minulla on enemmän aikaa keskittyä hyvinvointiini.

Huppari Peak Performance.

Laittelin parvekkeella kukkasia ja muutin parvekkeen järjestystä. Nyt siellä vallitsee leppoisampi tunnelma. Saatte parvekkeelta päivitettyjäkuvia vielä tällä viikolla.

Kukat ovat niin kauniita, mutta niitä täytyy muistaa myös kastella :D
Olen aika tarkka millaisia kukkia lasitetulle parvekkeella ostan, koska useimmat kukat vaatisivat selivtäkseen kuumana kesänä parvekkeen lasien aukaisua. Mutta en halua karkuuttaa kisujani yksien kukkien takia.


Välillä ihmeteltiin kaunista kesäpäivää ja sitten jatkettiin taas touhuilua.Tänään tapaan ystävättären lounaalla, jatkan parvekkeen laittelua, vaihdan olohuoneeseen verhot, vien matot pesulaan, pistäydyn kuntosalilla ja lenkkipolulla. Leppoisa lomapäivä!Jokos teillä on parveke/pihapuuhastelut käynnissä ja kukat hankittuna kesää varten?

SHARE:

3 kommenttia

  1. Oikein ihanaa päivää! Täällä on osa kukista laitettu pihalle, mutta sit tuli kylmät ilmat... mutta nyt auringon paistaessa sitä taas intoutuu jatkamaan :D

    VastaaPoista
  2. Aamut ovat parhaita lenkkeilyyn, jos vain pääsee liikkeelle. Sinulla on kauniita asetelmia kukkien kera :)

    VastaaPoista
  3. Kukat on niin kauniita ja tekee parvekkeesta varmasti paljon viihtyisämmän. :) Kauniita kukkia olet ostanut. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig