maanantai 9. kesäkuuta 2014

Ah, ihana lomaviikko!

Täytyy todeta heti alkuun, että ensimmäinen lomaviikko oli huippu!
Viikonloppuna piipahdin ystävien kanssa naapurikaupungissa. Mukaani tarttui kuvassa oleva Vilan hihallinen ja hihaton raitamekko. Ostin aiemmin samanlaiset mekot hihallisena ja hihattomina, mutta niissä väritys on päinvastainen. Nämä mekot aion ottaa mukaan Jenkkeihin, koska ne eivät rypisty ja menevät pieneen tilaan. Piipahdin lauantaina ystävättäreni kanssa piknikillä ja terassilla. Viimeaikaisille tavoilleni uskollisena nautiskelin lämpöisessä kesäillassa tuopillisen kylmää jäävettä.

Eilen talkoilin Asteen keikalla ja keikka oli ainakin hikisen hauska. Kiitos mukavalle talkooporukalle. Tuli pompittua ja tanssittua, jee! Ihasteltiin kaunista kesäistä maisemaa ja otettiin rennosti. Eilen aamulla heräsin taas ennen kellonsoittoa jo kello puoli seitsemän aamulla ja suuntasin aamulenkille sekä salille. Tänä aamuna herätyskello soi klo 5.50 ja suunnistan kuntosalille. Sellainen, juuri minun näköiseni viikonloppu. Toivon tulevistakin viikoista yhtä valoisia ja lämpöisiä :)

Elämä on välillä todella rankkaa ;D
Summertime, and the livin' is easy
Fish are jumpin' and the cotton is high.
One of these mornings you're gonna rise up singing
And you'll spread your wings and you'll take to the sky.

-Ella Fitzgerald, Summertime-

Nautiskellaan tätä päivää yhtä arvokkaasti kuin kallisarvoista shampanjaa! 


SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihana loman alku!!! Nuo Vilan raitatunikat kelpaisi tännekkin, täytyykin niitä katsella jos Vila osuu kohdalle. Kisujenkin kelpaa nauttia partsilla, kun molemmilla omat paikat. ;D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig