lauantai 5. heinäkuuta 2014

Diagnoosit: tulehdus ja arjen pienet onnenhiput!


Tämä kuva on niin kaunis aamun aloitukseen ajatuksineen, että tästä ei voi tulla kuin hyvä päivä. Paljon parempi kuin eilinen. Eilen aamuna ja muutamana muuna päivänä on ollut todella heikko olo. Salilla ollessa oli heikko olo ja lähdinkin kesken treenien kotiin. Eilen puolen päivän aikaan oloni heikkeni ja samoihin aikoihin soitti lääkäri näytetuloksista. Olen käynyt tällä viikolla kolmena päivänä lääkärissä ja verikokeissa. Kolmas kerta toden sanoi. Nyt sitten selvisi vihdoinkin oireiden syy. Lienen vilustuttanut itseni lenkkeillessäni vilpoisassa kesäsäässä ja saaden siitä ärhäkän taudin. Oireina kuumetta, korkeat tulehdusarvot, voimattomuutta, kovat vatsa- ja munuaiskivut ja lääkityksenä tujakka antibioottikuuri. Muuta ei jaksa kuin nukkua ja kääntää kylkeä. Jos se eka terkkarinlääkäri viikon alussa olisi jo tehnyt oikean diagnoosin, niin ehkä en olisi näin huonossa kunnossa! Tämän takia käyn aina yksityisellä, mutta nyt lääkäriasema on kesäloman ajan kiinni. Mutta tästä noustaan vielä :) 

Eilen illalla sateen ja ukkosen jälkeen taivaalle ilmestyi kaksi kaunista sateenkaarta. Vaikuttava ja harvinainen näky.
Kävin vaihtamassa matkalle rahaa. Eilen hurrikaani törmäsi mantereeseen ja meni ohi Pohjois-Carolinan rannikon läheltä. Pohjois-Carolina on Floridan lähellä.
Juuri ennen itärannikolle saapumistaan hurrikaani voimistui kahteen viisiportaisella asteikolla. Sen aiheuttamat tuulet puhaltavat noin 160 kilometriä tunnissa eli yli 44 metriä sekunnissa. Eli jännitystä on luvassa viikon kuluttua alkavalle matkalle.
Heinä-ja elokuu ovat tuolla seudulla hurrikaanien ja trooppisen ilmastonaikaa. Silloin saattaa sataa yhtäkkiä, mutta taas paistaa aurinko. Lämpötila on reilusti yli +30 astetta, jopa lähempänä +40.


Viikonloppu menee lepäillessä ja käydessä 50-vuotisjuhlissa. Juhlissa tosin käymme vain pikaisesti, koska olotilani on sen verran heikonlainen. Tällainen pakkolepo tuli varmaankin tarpeeseen, koska olen panostanut niin paljon viime aikoina treenaamiseen. Olo on nyt tulehdusten myötä aikalailla tuskaisa. Uskon, että (melkein) kaikella on tarkoituksensa. Ja onneksi matkaan on vielä reilu viikko, niin kerkeää parantua ja toki hankkia vielä lisää pari muutakin tautia. Kisut kainaloon ja pitkille päikkäreille. Kuunnellaan ukkosen jylinää ja sateen ropinaa. On tää kesä ollut ihan kiva, vaikkei ole ollutkaan kovin montaa hellepäivää.


Pysykää terveinä ja nauttikaa lämpöisen aurinkoisista päivistä :)


SHARE:

3 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig