tiistai 15. heinäkuuta 2014

Miami. Ihanaa. Turkoosi meri. Pulahdus Atlantin aaltoihin, +35 astetta!

Matkakohde on ihana, aurinkoinen ja täällä kaikki on niin suurta. Lentomatka oli todella pitkä Berliinistä Miamiin, 10 ja puoli tuntia. Mutta se meni kivasti nauttiessa AirBerlinin hulppeita tarjoiluja, lukiessa kirjaa ja uinuessa. AirBerlin todellakin yllätti ilmaisinetarjoiluineen. Melkein koko ajan kiersi juomakörryt ja meille tarjoiltiin kaksi kylmää ruokaa ja yksi lämminvuokraa. Hotellimme JW Marriott Marquis on loistokas ja aurinkokin on paaaaaaaljon kuumempi, kun se paistaa suoraan eikä viistosta kuten meillä Suomessa. Turkoosin värinen meri, lämpöä, pari mojitoa, hyvää ruokaa, bikinit ja lomafiilis! Terkut täältä Miamista, pitäkää itsestänne huolta ja nauttikaa kesästä :) hotellihuoneemme on vaatimattomat amerikkalaistyyliin oleva 60neliön hotellihuone massiivisineen kylpyhuoneineen.Kirja.Helledrinkki. Bikinit. Aurinko. Sukellus Atlantin aaltoihin ja päikkärit suuren meren rannalla.

Hotellin on oltava hyvä, kun reissaa kauemmaksi. On myös tärkeää, että näillä +35 asteen ja 80 kosteusprosentin säillä on ilmastoitu hotellihuone. UV-indeksikin on aika korkea 9-11.


Hotellihuoneessamme on tietokone, suuri tv ja aikalailla suuri kylpyhuone sekä seinän kokoiset ikkunat kivalla näkymällä. Ai niin, ja hotellilla on huippu kuntosali ja ikkunoista on aivan mielettömät näkymät sekä uima-allas sijaitsee aivan meren vieressä. Loma on alkanut kivasti, vaikkakin pienillä kommelluksilla, mutta vain pientä joka kuuluu aina matkailuun. Lämmintäkin riittää, +35 astetta. 
-7 tunnin aikaero on aluksi iso juttu, mutta tähänkin tottuu.
Olen niin innoissani!Minulla on teille varmasti paljon kerrottavaa sanoin ja kuvin, kunhan aikanaan kotiudun Suomeen.
Tänään taas kohti uusia seikkailuja!


Robinin Onnellisen-biisin myötä toivottelen ihanaa uutta päivää blogini lukijoille!SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihanaa reissua teille - meillä kanssa haaveissa päästä sinne joskus :)
  Saa nyt ainakin ihastella sinun blogisi kautta jo etukäteen kyseistä paikkaa!

  VastaaPoista
 2. Aah miten ihanalta näyttää , matkakuume kohoaa taas ;) nautihan olostasi :)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa just täydelliseltä lomalta!!!! Nauttikaa! Miami ja orlando ja moni muukin paikka sieltä vielä kokematta joten ihana seurata teidän matkaa!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig