lauantai 12. syyskuuta 2015

Ateneum - voimauttavaa*


Ateneumissa. Työviikon taakka jäi seinien sisälle ihastellessa moninaista taidetta. Vapauttavaa syöksyä taidemaalausten tarinoihin. Ateneum on minulle voimauttava paikka. Suosittelen muillekin suuresti. Törmäsin myös Mikko Kuustoseen ja päässäni alkoi soimaan heti "hyvällä tuulella, tule hyvällä tuulella". Eräs tyyppi tuli kyselemään ulkoavaruuden asioita. Olin kuutamolla. Onhan mulla omanlainen elämä, mutta alieneihin en ole vielä törmännyt. Sain eilen valtavasti voimaa työkavereista, joiden kanssa vietin aikaa koulutuksessa. Mikä voima onkaan hyvillä työkamuilla. Ymmärrys. Olen kiitollinen. Jos toinen ei jaksa, niin silloin ei pidä pusertaa väkisin eteenpäin. 
Minulla on vielä tälle vuodella ainakin yksi Helsinki-suunnitelma. Haluaisin ehdottomasti käydä vielä Korkesaaressa ja katsomassa kissatalon asukkaita. Sitä kaipaa välillä uudenlaista ympäristöä, muuten ahdistaa. Pieni irtiotto arjesta auttaa jaksamaan ja saa elämän näyttämään moninaisemmalta. Ei aina valkoista ja mustaa vaan myös niitä pronssireunuksia harmaille pilville.

Yhdentoista tunnin työpäivän jälkeen oli aika laittaa lenkkarit jalkaan, suunnata iltakävelylle ihastelemaan syksyn aurinkoisia sävyjä. Kissoilla riemu tassuissaan, loikkivat toistensa perässä pitkin käytävää ja kohti viikonloppua! 
Hymiö grinYhdentoista tunnin työpäivä oli eilen illalla takana, joten oli aika laittaa lenkkarit jalkaan, suunnata iltakävelylle ihastelemaan syksyn aurinkoisia sävyjä. Kissoilla riemu tassuissaan, loikkivat toistensa perässä pitkin käytävää ja kohti viikonloppua!
Syksyisen kuulasta viikonloppua!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Eilen olisi muuten ollut Kissojen yö Korkeasaaressa. Tosin siellä on kyllä mukavampi käydä vähän rauhallisempana hetkenä.

    VastaaPoista
  2. Taiteen äärelle suuntaaminen saa minutkin nollaamaan ajatukseni. Maalaukset, veistokset, grafiikka ja valokuvat vievät toisiin maailmoihin, mutta saavat toisaalta samalla ajattelemaan itseä, omaa maailmaa ja arvoja, tuntoja ja tunnelmia. Ateneum on jo rakennuksena kaunis.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig