maanantai 14. syyskuuta 2015

Treenipäivä*

Pääsin testaamaan Treenipäivä-tapahtuman annin Good Mood Mondays-blogin Annukan kanssa. Suuret kiitokset Annukalle kutsusta. 
Meillä oli mukavan liikunnallinen päivä. Tästä on hyvä jatkaa treenejä, koska edellisestä kunnon treenistä on aikaa huimat puoli vuotta. Syyslomaa ajatellen on alettava treenaaminen, enää 4 viikkoa syyslomaan. Samalla saa lisävirtaa kroppaan ja mielialakin kohenee. Olen huomannut myös treenien jälkeen sellaisen asian, ettei mieleni tee kovinkaan paljon herkkuja. Olen sokeriaddikti, joten minun tulee oppia pois huonosta tavasta ja mikä sen parempaa kuin treenaaminen. Ja nyt kun miehellänikin on aikaa treenaamiseen, niin on mukava lähteä salille yhdessä.

Päivän aikana pääsimme Gymstickin alku- ja rullailun loppujumppaan, lihaskunto- ja Cooperin testeihin. Cooperin testistä mieleeni tulvahti peruskoulu ajat. 12 minuuttia on pitkä aika juosta. Narikka-torille oli siis rakennettu juoksurata, jonka pituus oli 200 metriä. Juoksukoulu Vauhtisammakoista oli  mukana jäniksiä, joiden avulla oli helpompi juosta matkaa.  Kuntotesteihin osallistuneista pidettiin hyvää huolta, koska niitä valvoivat ammattitaitoiset personal trainerit. Kuntotestauksessa testattiin lihaskuntoa 30 sekunnin ajan. Testeinä oli kyykkytesti, istumaannousu ja punnerrukset. Loppuverryttely rullilla oli varsin tehokas ja kipeitä lihaksia avaava.  Testit tehtiin parin kanssa ja niitä oli ohjaamassa Fressin personal trainerit. Yllätyin lihaskuntotestin tuloksista, jotka ovat oman ikäiselleni naiselle erinomaiset. Cooperin testin tulos ei ollut yhtä houkutteleva. Mutta jos aikoisin kehittää juoksu-uraani, niin minun täytyisi käyttää useammin astmalääkkeitä. Keho kestäisi muuten, mutta keuhkot eivät.


Treeninpäivän tapahtuma-alueella oli paljon ilmaista ajanvietettä, joten tapahtuma sopi kaikille. 
Kannattaa seuraavan kerran kipaista paikalle, kun tapahtuma järjestetään Helsingissä.
Sieltä saa hyviä vinkkejä mm. ruokailuun, treenaamiseen ja muutenkin terveellisempään elämään.Kuvat: Annukka, Good Mood Mondays ja Oskar Gruner, jollei toisin mainita.
Kaksi viimeistä kuvaa ovat omiani.

Olitko sinäkin mukana tapahtumassa? 
Olitko tyytyväinen tapahtumaan ja tuloksiisi?SHARE:

3 kommenttia

  1. En tiedä olisinko uskaltanut testattavaksi :D

    VastaaPoista
  2. Kylläpä olette treenanneet. Näyttää hyvältä. Mä kävin vaan ohitse iltapäivällä ja mietin, että ketä reippaita siellä onkaan.

    VastaaPoista
  3. Voi että olet ollut sähäkkänä ja missä seurassa. Mahtava tehopäivä! <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig