perjantai 25. syyskuuta 2015

Kastejuhlasta kehräyksiin*

Uusien opettajien kastetilaisuus. Olipa kokemus, mieletön yhteisöllisyys, herkulliset tarjoamiset, juttua riitti ja skumppaa. Päättömässä Kanassa nautittu parit alkujuomat ja upeat espanjalaistyyliset juhlat koululla. 
"Olet Satu tullut kotiin", kuten apulaisrehtori minulle totesi. Tässä koulussa yhteisöllisyys ja kaikkien työhyvinvointi on tärkeä asia. Olen oikeasti tyytyväinen. 
Työni on todella rankkaa, siinä on syvyyttä, mutta työyhteisön tuki on käsittämättömän kantavaa.
YNK on vaan paras!
Mietin eilen töihin kävellessäni elämää ja tietyömaata. Asfaltti oli revitty irti ja siinä ammotti suuri kuoppa. Puiden vihreät lehdet muuttavat värinsä syksyiseen sävyyn. Luonto hehkuu. Pilvetkin tulevat ja menevät, toistensa lomassa. Muuttuvina. Minäkin olen muuttunut vuosien aikana. Mikään ei pysy samana. Tilanteet ja arvot muuttuvat. Minussa asuu monta maisemaa. Mutta perusarvot ovat ja pysyvät.
Sitä tähtää kohti parempaa elämää ja mielenrauhaa.
Rakastan elämää sanoilla sekä teoilla.
Olen oikealla tiellä.

Kävimme katsomassa paria muuttujaa Hesyllä. Kohtaloita, jotka joku on hylännyt syystä tai toisesta ja jotka nyt etsivät loppuelämän rakastavaa kotia. Jos mietitte kisun ottamista, niin käykää Hesyllä. Sieltä ei saa kisua mukaansa heppoisin perustein - voit tarjota hyvin kiitolliselle kisulle kodin ♡ Tapasimme myös kotia etsivän kilppari Jarnon, joka sukelteli altaassa melkein yhtä sulavasti kuin kaimansa mieheni (Jarmo) Hymiö grin

Ihastuin mustaan kissaan, joka olisi halunnut syliin kovasti ja kovia kokenut kisu, joka ei enää naukunut vaan korisi. Niin suloisia. Toivottavasti joku ihana ihminen voi tarjota heille ihanat kodit. Olen Hesyn jäsen ja 25 euron hinnalla saan muutaman kerran vuodessa kivan Hesy-lehden. Tänään suuntaamme keskustaan Kissakahvilaan, jonne kannattaa todellakin varata paikkansa hyvissä ajoin.

Olen kiitollinen, toivon Hesyllä kohtaamilleni kisuille uutta rakastavaa kotia. Toivoahan saa siis muutakin kuin maailman rauhaa ja muutakin - muutkin kuin missit ;)

Kukaan ei ole liian pieni, suuri, nuori, pörröinen, ruma, köyhä tai vanha rakastettavaksi.
Sydämenviisautta ja hyviä sanoja sekä tekoja.
Hän oli aivan ihastuttava. Elämää nähnyt. Maukuminen oli raakuntaa, mutta rapsutuksia kaipaa kovasti ja rakkauttakin olisi annettavaksi vaikka kuinka paljon. Toivottavasti löydät ihanan ja sinua arvostavan kodin.


Tämä musta kisu on suosikkini. Niin ystävällinen ja rakkautta täynnä. Toivottavasti löydät rakastavan kodin, jossa ei silityksiä puutu.Ihanaa alkavaa viikonloppua*SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig