keskiviikko 23. syyskuuta 2015

OTZ Shoes

Joko Teille on tuttu käsite OTZ Kengät? Jos ei niin, kannattaa lukaista ja ihastua.
Verkkokaupan sivuille pääset tästä linkistä.

Kaikki on saanut alkunsa lumimies Ötzin kenkien kopioista.  Vuonna 1991 Tirolista, Ötztalin vuoristosta löytyi 5000 vuotta sitten elänyt jäämies Ötzi. Jäämiehen jaloissa oli yhdet maailman vanhimmista säilyneistä kengistä.Alkuperäisten kenkien sisäosa oli istuvuuden takaamiseksi valmistettu heinästä ja sammalesta. Ulko-osat oli valmistettu peuran- ja karhunnahasta.  Uskomattoman mukavien OTZshoes Espadrille kenkien salaisuus on anatomisesti muotoiltu, antimikrobinen korkkipohjallinen, joka muotoutuu jalkaan sen käytön mukaan.

Ihastuin Mikonkadulla olevan pienen OTZ Shoes-putiikin valikoimaan sunnuntaisella näyteikkuna ostoksilla. Eilen putiikki oli auki ja pääsin ostoksille. Tein ostopäätöksen parissa minuutissa. Ostin nahkaiset  OTZ kengät mustana, jotka ovat todella kevyet kävellä ja tulevat hyvin jalkaa. OTZ kengissä on  antimikrobinen korkkipohja. Nämä tossut eivät siis haise sukattoman menonkaan tiimellyksessään. En voi muuta todeta, että kengät ovat unelmat jalalle ja vieläpä kauniit. Aion palata hyvän palvelun putiikkiin ostamaan lisää kenkiä, etenkin talvikengät. Omana aikalailla suuret pohkeett, jonka takia minun on vaike alöytää kaupoista saappaita. Nyt löysin aivan ihanat ja sellaiset aion hankkia talven tullen. 

Jos aiot hankkia kankaiset OTZ kengät, niin ne ovat myös pesunkestävät. Irrotettavan pohjallisen ansiosta saat näille tossuille lisäkäyttöikää. Kangas ei kutistu ja kestää 40 asteen pesun. Aion hankkia matkalle mukaan kankaiset OTZin kengät, sen verran hyvät ja hengittävät ne ovat. Saan nykyään korkkareilla kävelystä alaselkäni niin kipeäksi, että olen oppinut ostamaan ja etsimään kauniita matalakorkoisia kenkiä.
Onneksi rukouksiini on vastattu ;)
OTZ!

Putiikin valikoimiin kuuluu myös OTZ nahkalaukkuja, jotka ovat todella kauniita.
Käyntiosoite on,

Mikonkatu 3
00100 HELSINKI

Avoinna
ma-pe 10-18
la 10-16


Piipahdimme eilne myös leffassa. Kätilö oli puhuttelevan hieno leffa. Palasin elokuvna myötä takaisin Auschwotz-Birkenauhin, jossa vierailin kesällä Krakovan matkallani.SHARE:

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Todellakin. Rakkautta ensi askelmilla :)

   Poista
 2. Minulla on kätilö kirjana. Ensin se, sitten leffa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Kirja muistuttaa paljon Auschwitzia käsitteleviä kirjoja, joita olen lukenut muutaman :)

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig