tiistai 29. syyskuuta 2015

Jymy - lääke kaikkiin vaivoihin*


Jouduttiin eilen yllättäen eläinlääkäriin. Auts! Kyllä jännitti vaikka lääkäritäti kehuikin kovasti hienoa käytöstä. Ne vieraiden eläimien hajut. Pistin pääni piiloon mamman kainaloon kuin pupu konsanaan. Silmätulehdus ja lääkkeet. Sitten oli minun vuoroni mennä työtapaturmaista käpälääni näyttämään ultraäänilaitteelle. Olkapää on kipeähkö kipulääkkeistä huolimatta, säteilyä. Mutta valoa kohti mennään. Toiset nukkuvat seisaaltaan ja jotkut istualtaan, toiset eivät ollenkaan. Minuakin on kipu valvottanut. Mutta voisi mennä huonomminkin. 

Ingridin ja mamman yhteistuumailua: lääkkeitä,unta, rapsutuksia, uusi kirjapino luettavaa ja hieman herkkuja sekä paljon rakkautta ♡ Näillä tullaan entistä ehommaksi! Illaksi turpoaa jo leipätaikina yli reunojensa,niin minäkin! Odotellaan mieheni kanssa molemmat tärkeitä puheluita. Niitä odottaessa voi hieman syödä herkkuja ja ottaa päikkärit.

*

Minulla on elämässäni muutama intohimo ja yksi niistä on matkailu. Toivon, että jonain päivänä (lähitulevaisuudessa) voisin vaan hypätä koneeseen ja kiertää useamman maan, jopa maanosan ilman sen suurempia kiireitä tai sen suurempaa luksusta. Mutta tällainenhan ei toteudu ilman haltikummin vierailua tai ilman, että tekee kahta tai kolmea työtä.
Jos siellä ruudun toisella puolella on nyt joku jolla on aivan liikaa maallista mammonaa ja haluaisi lahjoittaa sitä hyvään tarkoitukseen, niin olen erittäin hyvä sijoituskohde :D

*

Jymy - suomalainen luomulakujätski! Parasta jäätelöä ever. Huomenna kipaisen ostamaan ehdottomasti Jymyn mustikkajädeä ♡ Tämä jäätelö auttaa moneen vaivaan ;) Pieniä, mutta kokonaisvaltaisen makoisia nautintoja*

Tästä alkaa taas rankkataival kohti unelmia, mutta kukapa sanookaan, että elämä olisi helppoa!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Se mustikkajäde on hyvää. :p Salmiakille en lämpene, kun en oikein muutenkaan välitä siitä. :D

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti siellä kaikki paranee pian! Itse en olekkaan vielä Jymy-jäätelöä maistanut. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig