perjantai 18. syyskuuta 2015

Oman elämänsä supertähti*

Hanki sinäkin SoneraViihde ja nautiskele PrimaCatia, niin unenlaatusi paranee :D
#deluxeprimacat #fiksuvaihto


Leffassa. Vaikka päiväelämäni on jo varsinaista saippuaoopperaa ja trapetsilla taiteilua, välillä oikein huimaa. Leffateatterissa sitä kumminkin aina relaa. Aina ei riitä oma elämä vaan sitä tarvitsee jotain muuta kuin todellisuutta. Inside Out- mielensopukoissa oli mielenkiintoinen leffa. Huokaisen ja suljen silmäni. 

Tänään huomasin kalenteria selatessani, että kolmen viikon kuluttua alkaa syysloma ja matka kohti eksoottisia maita, elämyksiä ja lomaelämä* Nyt aksaa touhuta, tehdä töitä, käydä rautaa nostamassa salilla, herkutella sushilla ja katsoa Vain elämää-sarjan uuden tuotantokauden avauksen.

Torstai ei pettänyt tälläkään viikolla. Oli toivoa ja tahtoa. Viikon käännekohta kohti parempaa. Tänään oli lyhyt työpäivä ja edessä siintää viikonloppu. Tämäkin päivä loppuu pian, toisaalla se loppui jo ajat sitten. Sitä voi luulla, että aikaa on loputtomiin. Mutta aurinkokin sammuu lopulta. Maan tuoksu, sataa ja myrskyää. Kotoisaa olla viltin alla ja kynttilöiden tuikkeessa. Kuulaan viileä syksyinen ilta. Lehdet helisevät puista. Värikästä. Rauha maassa ja värikkäät lehdet.


PS. Huomenna arvon Raikkaan- arvonnan voittajan!SHARE:

3 kommenttia

 1. No siinä oli postauksessa tunnelma kohdallaan. Juuri passeliin aikaan, oma mieli kun on vähän musta. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä <3 Virtuaalihalaus! Minullakin oli ikävä alkuviikko, mutta puhuminen auttoi. Annoin kaiken tulla ääriään myöten :)

   Poista
 2. Täälläkin niin jo loman tarpeessa, onneksi sellainen on edessä muutaman viikon päästä, ja myöskin matka edessä. :) Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig