perjantai 2. helmikuuta 2018

BeAlive Health Club - Hyvinvointikeidas Töölössä*

Haluan kertoa teille ihanille muutaman asian positiivisuudesta ja hyvinvoinnista. Kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Menin parisen viikkoa sitten ensimmäistä kertaa BeAlive Health Clubille Töölöön. Paikka on oikea hyvinvointikeidas, jossa sekä sielu että kroppa saavat täyden latauksen hyvinvointia.

Saman katon alta löytyvät, kosmetologi, hieronta, pienryhmätunnit, personal training ja fysioterapian palvelut. Pienryhmätunneille mahtuu maksimissaan 4 henkilöä ja joskus käy niin hyvä tuuri, että olen ainut treenaaja ja saan ns.personal trainer-tunnin.  En pidä ns.kansalaisopiston suurista ryhmätunneista, joten tämä hyvinvointikeidas on minulle juuri oikea vaihtoehto.


Olen käynyt Netta Suikkasen ja Kaisa Ruususen pienryhmä treeneissä, joista ei puutu hikeä ja tekemistä. Joka treenin jälkeen on kokonaisvaltaisen mielettömän hyvä fiilis. Käyn treeneissä 2-3 kertaa viikossa ja oikein odotan treenihetkiä. Pienryhmän lisäksi käyn kuntosalilla, ulkoilen, uin ja  hikoilen HYPOXIssa.  Ja jos BeAlive Health Clubin treeniin yhdistää vielä hieronnan ja saunan, niin olotila on täydellinen. Voin vain suositella Lymfahierontaa, jossa kuona-aineet lähtevät liikkeelle, kehon jännitystilat laukeavat ja kiputila häviää.  Kokovartalon hemmotteluhieronta on myös aivan ihana, jossa lihaksia hierotaan kevyesti. Kokovartalohieronnassa hierotaan pinnallisia lihaksia päästä varpaisiin. Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa, vähentää nivelten jäykkyyttä, rentouttaa lihaksia ja pehmentää ihoa.

BeAlivella on upea atmosfääri, loistavan kannustava henkilökunta ja ihana sauna, jossa saa rentoutua treenin jälkeen sekä ylelliset ihon- ja hiustenhoitotuotteet. Tällä hyvinvointikeitaalla ja kuntosalilla voit treenat juuri omaan tahtiisi, jos olet harjoittelemassa kuntosalilla. Kaikessa näkyy laadukkuus, päämäärätietoisuus, tinkimättömyys ja kaikilla on sama päämäärä, hyvinvointi. Rakastuin taas liikuntaan ja treenaamiseen uudelleen! Sekä mieli, että kroppa voivat hyvin, luksusta arkeen.

Voikaa hyvin ruutujen toisella puolella!

BeAlive Health Club
Töölönkatu 21
00260 Helsinki
Puh: +358 400 896 949
Email: info@bealive.fi

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig