lauantai 3. helmikuuta 2018

Onnellinen elämä rakentuu mielenrauhasta*

Kiitollinen ei mieti sitä, mitä muilla on vaan tuntee kiitollisuutta siitä, mitä hänellä jo on!
Kaikkeen emme vaikuttaa, mutta siihen siihen mihin voimme, kannattaa suhtautua ilolla.
Olen ottanut mallia kisuiltamme, tarpeeksi relaa, ruokaa ja toimintaa.
Tasapainoa. Tyytyväisyyttä. Koetan poistaa kaiket mahdolliset stressin laukaisijat elämästäni, haluan voida hyvin. Pidän rajoistani kiinni ja kiinni niistä asioista, jotka tuottavat minulle hyvää oloa.


Meillä kaikilla on oma kuvakulma, josta katsomme elämää ja arkea. Voit aina muuttaa näkökulmaasi. Tehtyä ei saa tekemättömäksi. Sen ei tarvitse määritellä sinua loppuelämääsi. Voit muuttaa toimintatapojasi. Sinussa on voimaa ja vain sinä voit muuttaa oman elämäsi. Sinä voit tehdä arjestasi sellaista kuin mitä itse siltä odotat.  Elämässä tapahtuu asioita, joita en elämääni haluaisi, mutta silloinkin voin valita lopulta sen, miten niihin asioihin suhtaudun. En halua vain syyttää vaan päätän jatkaa itse eteenpäin niillä eväillä, jotka minulla nyt ovat. Vaikka ajatusmalli onkin vaikea, niin se tuo hieman voimia. Olen nimittäin taas kipeänä. Ei mitään vakavaa, mutta silti. Lähempänä hermoromahdusta vain.


Kaikessa sanomisessa sävyllä on väliä ja aidot sydämestä kumpuavat ajatukset, hyvät teot ja sanat kertautuvat. Jos haluamme elämäämme hyvää eläkäämme sen mukaan mitä sydän sanoo, ei sitä mitä meiltä odotetaan. Olkaamme itsellemme rehellisiä. Koska houkutamme ajatuksillamme, sanoillamme ja teoillamme hyvää ja huonoa luoksemme ja ne muovaavat tulevaisuutemme. Kukaan ei ole laupias samarialainen ja aina iloinen, mutta elämän yleisolotilaan voi vaikuttaa.
Mielen- ja sydämenrauhaa.Olen väsynyt olemaan vahva
ja pidättämään henkeäni

kuin kottaraista häkissä.

Tahdon avata häkin ja antaa unien tulla
ja päästää linnun räystäälle kävelemään
ja juomaan sadevettä

Näin sade
irrottaa hitaasti ääriviivat

ja saa kaiken näyttämään pehmeämmältä;

irrottaa häkin viivat
ja viivat jotka tarkoittavat mustaa lintua ja kohtaloa;
takaa-ajetut sävelet
linnun juoda.

-Eeva-Liisa Manner-SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig