perjantai 9. helmikuuta 2018

Yhteistyö: HYPOXI Aleksi & tarjouskoodi*

Olen käynyt HYPOXI Aleksilla Helsingissä useamman kuntokuurin verran ja nyt viimeiset kolme kuukautta aktiivisesti kaksi kertaa viikossa, vain puoli tuntia kerrallaan. Senttejä on ropissut kivasti pois lantiolta sekä vyötäröltä ja olo on paljon parempi kuin aikoihin. Olen noudattanut tervellisempää ruokavaliota, liikkunut monipuolisesti ja treenannut kuntosalin lisäksi HYPOXI Aleksilla. HYPOXI auttaa kehoani palautumaan nopeammin treeneistä. Tämä hoitomenetelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainottaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen).  Jollen käy HYPOXIssa muun treenaamisen ohella, niin jalkani tuntuvat painavilta kuin sementit. Itseeni laitettu raha liikunnan kautta on suuri panostus itseeni, jota en ole katunut. Se on kuin laittaisi pankkiin rahaa. Treenaamisen kautta tuleva sisäinen hehku ja ulospäin suuntautuva hyvä olo näkyvät kauas ja tuntuu sydämen sopukassa saakka.


Nopeamman palautumisen ansiosta treenit ovat olleet tehokkaampia ja suorituskyky kovempi. HYPOXI on luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpolttoa lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun. Treenit tuntuvat niin helpoilta, mutta silti kehossa tuntuu, sehien määrä. HYPOXI toimii niin aktiiviurheilijoille kuin niillekin, jotka haluvat pudottaa painoaan, saada sileämmän ihon tai päästä eroon ongelma-alueista kuin selluliitistä.

HYPOXI Aleksin toimipiste sijaitsee aivan -Helsingin keskustassa Citykäytävässä.
Studiolla on pyyhkeet, suihkut, kiharrin ja hiustenkuivain, joten mukaasi et tarvitse kuin kevyet treenivaatteet, vesipullon sekä meikkisi.  
Paikanpäällä on iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta!Mitä on HYPOXI® ?

HYPOXI on ensimmäinen luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto kehon ongelmakohtiin lantiolla, reisissä, pakaroissa ja vatsanseudulla ja näin muuttamaan kehon muotoa. Aluksi asiakkaalta otetaan mitat joita vertaillaan intensiivipaketin viimeisen treenin tuloksiin.

HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen liikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdistettavaan vaihtelevaan ilmanpaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa paremman rasvanpolton alueilla. HYPOXI sopii naisille ja miehille. HYPOXIssa on olemassa erilaisia laitteita, jotka soveltuvat kohdennetusti rasvan polttoon. HYPOXI-laitteita on olemassa neljää erilaista, jotka kaikki kohdentavat rasvanpolton eri alueelle ja eri tavoin. Laite valikoituu aina aivan asiakkaan tarpeiden mukaan.


Usein kysyttyä HYPOXIsta, klik!

Suosittelen menemään maksuttomaan konsultaatioon, josta saa lisää tietoa klikkaamalla tästä.


Ja nyt hyvä tarjous blogini lukijoille, HYPOXI Aleksin studio tarjoaa 12 kerran intensiivipaketteihin  + 2 lisäkertaa koodilla Satu Koo´s Lifestyle!Yhteystiedot:

HYPOXI Aleksi 
Aleksanterinkatu 21
00100 Helsinki

020 766 1080

SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig