tiistai 6. helmikuuta 2018

Yhteistyö: OTZ Shoes ♡

Olen rakastunut sydänjuuriani myöten OTZ-kenkiin, joiden lesti sopii erinomaisesti jalkaani. Olen käyttänyt jo vuosien ajan OTZ-kenkiä niin kotimaassa kuin ulkomaanmatkoillakin. Ne menevät matkalaukussa pieneen tilaan, eivätkä purista mistään ja tunne on kuin kävelisi höyhenten päällä. OTZilla on jokaiselle vuodenajalle oma mallistonsa ja värejäkin löytyy jokaiseen makuun. Käytän itse kenkiä töissä, vapaa-ajalla sekä matkoilla ne ovat aivan ehdottomat kaverit. Erittäin jalkaystävälliset eikä compeed-laastareita tarvita.


Pellava pitää jalat viileinä, kumipohja on pitävä ja kestävä sekä kenkä istuu luonnollisesti jalkaan. Ensiluokkaiset materiaalit, mukavat ja hengittävä. OtzShoes-jalkineissa on anatomisesti muotoiltu, antimikrobinen korkkipohjallinen.
Kenkien materiaalina käytetään mm. nahkaa ja pellavaa. Jos et ole aiemmin sovittanut OTZ-kenkiä niin nyt on korkea-aika sovittaa, koska sen jälkeen et haluaa enää muita kenkiä. Niin mukavat ne ovat jalalle. Myös ryhti ja kokonaisolemus parantuu, kun jalassa ovat mukavat kengät, jotka luovat mukavuutta kokonaisvaltaisesti.


Kannattaa piipahtaa myymälässä, koska ne on tullut talvi- ja kevätuutuuksia. Liikkeessä saa aina erinomaista asiakaspalvelua. Se on trendikäs ja tyylikäs. Suositaan pienyrittäjiä ja hellitään jalkojamme hyvillä kenkävalinnoilla.MunSun vaatteet ja asusteet ovat putiikin pitäjän käsialaa. Olen ihastunut tuoksukynttilöihin, jotka on tehty 100% soijasta eikä se pilaa hengitysilmaa.
MunSunilla on myös kauniita vaatteita, jotka ovat laadukkaista materiaaleista tehtyjä ja aikaa kestäviä klassikoita.

 Tällä kertaa hankin nämä upeat mustat nahka OTZit, odotan jo niin, että pääsen käyttämään niitä!

Lisää tietoa Otz-kengistä löydät täältä.

OtzShoes Scandinavia Oy
Pohjoisesplanadi 33
00100 Helsinki

09 68130030SHARE:

1 kommentti

  1. Kivoja kenkiä. Minäkin tykkään leveälestisistä kengistä, joilla on hyvä kävellä.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig