torstai 8. helmikuuta 2018

Yhteistyö & stailaus: Zaida Helsinki

Olin taannoin sympaattisen ihanassa Zaidassa Ateneuminkujalla stailattavana.
Löysimme ihastuttavan myyjän kanssa minulle useita kivoja vaihtoehtoja.

Suosikaa pikkuputiikkeja, koska sieltä saatte asiantuntevia neuvoja pukeutumiseen. 
Vaikka tykkään tavallaan nettikaupoista, niin silti on ihanampaa mennä oikeaan kauppaan ja nähdä vaate aivan livenä ja tehdä ostopäätös tuotteesta siinä samalla. Ei tule nettikauppojen nouda-palauta ärsyttävää toimintaa.

Zaida on ollut Helsingin keskustassa parikymmentä vuotta ja omistajalla onkin näkemystä ja kokemusta asuista ja ihmisten tyylistä.  Zaidassa tekee aika varmasti jonkun yllättävän löydön,varsinkin jos uskaltautuu sovittamaan jotain hieman erilaista. Zaidasta löytyy kaikenikäisille vaatteita, joten rohkeasti vierailemaan kivijalkaliikkeissä ja tekemään upeita löytöjä juuri sinulle! Zaidassa myytävät MAC-merkkiset farkut ovat todella suosittuja ja ne ovat istuvuudeltaan aivan täydelliset.


En ole yleensä mekkojen perään,mutta nyt Part Two-mekko ihastutti niin, että se oli pakko hankkia garderobiini. Se tulee olemaan luottomekkoni, niin klassinen ja menee arjessa sekä paremmissa tilaisuuksissakin. Tai esimerkiksi hieman rennomiin nahkatakin kaverina. Vaatteet näyttävät hyvältä silloin, kun niitä osaa kantaa omana itsenään. Mielestäni on vain positiivista erottua joukosta, ja toivoisinkin, että ihmiset uskaltaisivat yhä rohkeammin yhdistellä vaatteita.   Omistan pienen vaatehuoneen, jota koetan pitää parhaani mukaan järjestyksessä, mutta pakko myöntää, että välillä kiireessä vaatteet lentävät lattialle tai kasaantuvat pinoiksi. 
Olen niin sanottu tunnepukeutuja. En osaa kunnolla suunnitella asuja etukäteen. Mielenkiintoisia kokonaisuuksia saattaa muodostua myös ihan vahingossa. Bleiserit ja erilaiset takit erikoisine kenkineen ovat pukeutumiseni kulmikiviä. Oma pukeutumiseni on melko vaihtelevaa, mutta yleensä rentoa ja klassista. Esimerkkejä tällaisista on eri väriset farkut, kauluspaidat, hupparit, topit, t-paidat, neuleet, lenkkarit ja bootsit. Asusta teen juhlavamman, vaihtamalla lenkkarit korkoihin ja yläosan vaikkapa satiiniseen tai pitsiseen toppiin. Pieni meikkiehostus ennen tärkeää tapahtumaa tekee paljon kokonaisuutta ajatellen. Värikäs huulipuna tai erikoinen silmämeikki voi olla vaikka asun väripilkku ja yksi ”asusteista”. Kun käytät mielikuvitusta niin voit saada aikaiseksi uskomattoman kauniin asun.

Yhteystiedot:
Zaida
Ateneuminkuja
Helsinki

040 4152618 Tämä sifonki/nahkatakki oli niin upea näky, että se löysi tiensä vaatehuoneeseeni.

SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig