tiistai 27. helmikuuta 2018

Itsestäänselvyyksiäkö & hymyä*

Aina kaikki ei mene kuin Strömsössä. Mutta tämä on vain elämää.
Elossa ollaan ja iltapäivällä laskeudun kotimaan kamaralle. Yhtenä päivänä olin lenkiltä palaamassa puiston kautta hotellille ja vastaan tuli vanhempi nainen, joka hymyili niin ihanasti ja lämpimästi koko kasvoillaan! Tuli niin mielettömän mukava olo. Sellaisia ihmisiä tarvitaan jotka välittävät! Kun jokainen pitäisikin mielessä, että olisi auttavainen ja ystävällinen niin maailma olisi paljon parempi paikka.


Kun alkaa miettimään, tulee mieleen vaikka kuinka monta asiaa, joita pidetään itsestäänselvyyksinä. Osa on monelle varmasti ihan itsestäänselvyyksiä, mutta eivät omien havaintojeni mukaan kaikille kuitenkaan... *Kun pysäköit, pyri pysäköimään kunnolla ruudun sisään, niin että viereisiäkin paikkoja voi joku käyttää.


*Sano hyvät huomenet, tervehdi, toivota hyvää viikonloppua.


*Kun joku asia toimii hyvin, anna siitä positiivista palautetta, älä pidä itsestäänselvyytenä.


*Harrasta positiivista panettelua. On mukava kuulla kolmannelta osapuolelta toisen kehuneen toimintaasi tälle kolmannelle.

*Kysele ystäviesi kuulumisia.


*Neuvo kaupassa kun sinulta kysytään englanniksi, mikä on käsitiskiainetta. 

*Halaa ja suukota kotona joka päivä. Kysy miten päivä on mennyt.


*Suosittele eteenpäin asioita, jotka olet havainnut toimiviksi; sähköisiä kirjoja, palvelua, tuotetta, kulkureittiä, mitä vaan.


Helpoin viimeisenä: ole ystävällinen. Kuuntele kun tarvitaan kuuntelijaa. Tarjoudu auttamaan tarvittaessa. Yllätä jollain pienellä jutulla. Hymyile.

Tietenkään itsekään en aina jaksa tehdä kaikkia näitä, mutta jos kuitenkin pyrkisi siihen. Jo näiden ylöskirjaaminenkin tuntui itsellä tehokkaalta. 
Tuleeko mieleen joku muu kohta, jonka ehdottomasti lisäisitte vastaavaan listaan?SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig