keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Yhteistyö: Ruokaboksi ja alennuskoodi*

Olin viime viikolla Ruokaboksin tilaisuudessa, jossa maistelimme boksin ruokia ja juttelimme tulevasta. Olen siis päässyt tekemään Ruokaboksin kanssa nyt yhteistyötä ja voin vain suositella tätä palvelua. Tilaa Ruokaboksi.fi-sivustolla keskiviikkoon mennessä 3 tai 4 ruokalajin boksi resepteineen ja se toimitetaan sinulle maanantai-iltana kotiovellesi. Omasta kaapista tarvitset vain tiettyjä mausteita, jotka ilmoitetaan aina etukäteen sähköpostilla sekä mukana tulee reseptivihkonen, josta taiot boksin raaka-aineilla makoisat ateriat nopeasti. Ruotsissa kotiintuodut ruokassit- ja boksit ovat todella suosittuja, ihmiset haluavat helpottaa omaa ja läheistensä arkea. Tuunaan ruokaboksin ruuat mieleisekseni, jollen pysty syömään jotain raaka-ainetta, niin jätän sen pois tai korvaan sen jollain muulla raaka-aineella. Ruokaboksien ideana onkin, että kuluttajat saavat uusi ahaa-elämyksiö ja ideoita ruoanlaittoon ja tuunaavat niitä mahdollisesti mielensä mukaan.Helpotat arkeasi, kun sinun ei tarvitse käydä ja jonottaa kaupassa ruokaostosten takia, joku muu on miettinyt puolestasi reseptit. Olen huomannut ruokalaskun pienentyneen huomattavasti, kun kaupassa ei tarvitse enää käydä entiseenmalliin eikä tule tehtyä heräteostoksia. Boksissa on neljän hengen ruuat, josta syö 2 aikuista ja 2-3 lasta tai muutama nälkäinen aikuinen. Boksin reseptit vaihtuvat viikoittain ja ne sisältävät kana-, kala-, liha- ja kasvisaterioita. Olen huomannut ilokseni sen, että syön paljon monipuolisemmin ja kokeilevammin Ruokaboksin ansiosta. Teen sellaisia ruokia, joita muuten ei tulisi tehtyä. Yhdessä kokkailu on ihanaa ja sitä voi tehdä helppojen reseptien avulla kaiken ikäisten kanssa.

 *

Ruokaboksin syntytarina:

"Ruokaboksin alkuperäsidea syntyi Juhana Rintalan, Vappu Pimiän  ja Jesse Fryckmanin jakamasta yhteisestä haasteesta arkipäivien tuntien riittämättömyydessä. ”Olin useasti ajatellut, kuinka hienoa olisi, jos joku paitsi miettisi valmiiksi mitä tänään tehdään ruoaksi, myös kertoisi mitä sitä varten pitää kaupasta ostaa. Rakastan ruuanlaittoa, mutta työ-, päiväkoti-, koulu- ja harrastusrumba jättää kovin vähän tilaa miettiä päivällistä saatikka ostoksia. Päivällinen on oikeastaan ainoa säännöllinen päivittäinen tapahtuma perheemme arjessa ja silloin käydään läpi koko jengin kuulumiset”, kertoo Jesse Fryckman palvelun aloituksesta.
Ruokaboksin reseptitiimiä luotsaa Vappu Pimiä, joka lupaa, että boksin raaka-aineista valmistettavat ateriat tuovat paitsi helpotusta, myös sesongin mukaista vaihtelua kiireisten perheiden arkisyömiseen.
Valitsemme parhaat mahdolliset raaka-aineet, kokoamme ne boksiin ja kuljetamme sinulle. Ruokaboksin sisältö tulee suoraan tuottajilta tai laadukkailta tukkureilta ja pyrimme aina valitsemaan kotimaisen ja vastuullisesti tuotetun vaihtoehdon. Laadusta emme tingi ja haluamme kehittyä jatkuvasti.
Herkullinen ja terveellinen ruoka kuuluu kaikille ja mielestämme ruuan tulisi olla enemmän kuin pelkkä polttoaine. On totta, että löydät varmasti nopeammankin tavan saada ruuan pöytään, mutta meille ruuan valmistaminen raaka-aineista on itseisarvo. Ruokaboksi kokkaillaan kotona ja syödään yhdessä."Ruokaboksin toimitusalue on todella laaja, se kattaa lähes koko Etelä-Suomen ja Tampereen alueen.


Nyt saat ensimmäisestä tilauksestasi kokeiluhintaan koodilla satu15, -15 euroa alennusta kotiintuodusta Ruokaboksista 28.2.2018 saakka!


Oman boksisi pääset tilaamaan tästä linkistä!
Boksi on myös todella hyvä lahjaidea.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig