tiistai 18. helmikuuta 2014

Helsinki, Hilton and Hilfiger

Hello! Vietin viikonlopun hyvässä seurassa Helsingissä ja Tallinnassa. Yövyimme Hilton Strand-hotellissa. Perjantai-illan vietimme ystävättäreni Katin kanssa illallisella Radisson Plazan alakerrassa olevassa Kitzhen-ravintolassa. Kitzhen-ravintolassa tarjoilu ei pelannut kovinkaan hyvin. Odotimme juomiamme yli puoli tuntia ja tilaamamme kolmen ruokalajin ystävänpäivä illallisen saimme vasta tunnin odottelun jälkeen. Siis alkuruokaan meni odottaessa yli tunti, joka mielestäni on aivan liian kauan. Ja alkuruuasta puuttuivat kaksi tärkeää ainesosaa, jotka esittelykirjasessa olivat kirjattu menuun. Henkilökuntaa paikassa oli tarjoilemassa runsaasti, mutta palvelu ei vain pelannut. Ainut hyvä asia tässä ravintolassa oli jälkiruoka. Onneksi seura oli niin mahtavaa, että vietimme hauskoja hetkiä hyvien juttujen äärellä :)

Matka oli onnistunut, hauska ja rentouttava! Suunnittelimme jo uutta matkaa, kesälomalle. Unelmieni täyttymys. Tänään on muutenkin uuden alun päivä, ison asian allekirjoitus. Olen toivonnut iltarukouksissani positiivisia muutoksia elämääni ja nyt niitä sitten on alkanut tulemaan. Paljon mahdollisuuksia. Olen kiitollinen.





Hotellihuoneemme oli perustasoa. Voin suositella Hilton Strandia muillekin. Aamupala oli aivan ihana, vastapaistettuja suklaamuffinsseja ja muuta amerikkalaistyylistä purtavaa.  Hilton Strandissa palvelu oli huipputasoa. Saimme pitää huoneemme klo 16 saakka ilman lisähintaa tai sen suurempia selvittelyjä. Seuraavan kerran jos aikaa olisi enemmän olla Helsingissä, niin otamme Executive-huoneen. Executive-huoneen asiakkaana pääset loungeen. Olemme olleet kaksi joulua Varsovan Hiltonissa Executive-huonessa. Executive on huonetasona huippuvalinta, koska loungessa on tarjolla ruokaa, pikkupurtavaa, virvokkeita ja alkoholijuomia. Exectutiven antimet kuuluvat hotellihuoneen hintaa.











Hotellihuoneemme ikkunasta avautui vaikuttava näkymä. Hakaniemen ranta ja pilkkijät. Maisema on varmasti entistäkin kauniimpi kesäisin.

Hotellihuoneiden erikoisuutena oli ovikello.

Ravintola Bridgesissä tarjoillaan aamiaista, ilallinen ja siellä on myös baari.



Kävimme lauantaina Kampin kauppakeskuksessa. Siellä oli Iittalan Taika-astiaston esittelykampanja. Taikamaailmaan kurkistamalla sait itsestäsi valokuvan ja ilmaisen Taika-mukin.




Etsin itselleni talvitakkia. Ja löysin Hilfigeriltä ihanan takin alennusmyynnistä, -50%. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Täydellinen!


Vilalta hankin perusmekon/tunikan.


Piipahdimme Stockmannin kulmalla olevassa entisessä One Tinyssä, nykyisessä Champagne Corner & Cafessa. Toast skagen, mango-passion juustokakkua ja Shampanjaa.



Amarillossa Mansikkamargariitta, nams!



Tyydyin Vuittonilla ikkunaostoksiin. En tiedä olenko kasvanut henkisesti ison askeleen, mutta sijoitan rahani mieluummin matkailuun kuin laukkuun. Aika aikaansa kutakin ja onhan minulla jo Vuittonin laukkuja. Osasta olen jo luopunutkin.





Syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys Sylva ry vietti lauantaina 15.2.2014 kansainvälistä lasten syövän päivää Helsingin Narinkkatorilla. Päivää vietettiin jo 13. kerran yli 60 maassa ja sen tarkoituksena on kiinnittää huomiota syöpäsairaiden lasten tilanteeseen. 


Helsingin Narinkkatorille aseteltiin noin 150 sinistä ja punaista tuolia. Tuolit edustivat niitä suomalaisia lapsia ja nuoria, jotka ovat sairastuneet syöpään edeltävän vuoden aikana. Jokaisella tuolilla oli lappu, joka kertoo sairastuneen sukupuolen sekä diagnoosin. Osalla tuoleista paloi kynttilät, jotka onlisytytetty syöpään menehtyneiden muistoksi. 


Tapahtumassa Sylvan ja alueellisten yhdistysten sekä kerhojen työntekijät ja vapaaehtoiset jakavat tietoa lasten ja nuorten syövistä sekä suorittavat lipaskeräystä. Osallistuin itsekin tärkeään keräykseen.

Suomessa sairastuu syöpään joka vuosi noin 150 lasta. Suomalaisten lasten yleisimmät syövät ovat leukemiat, aivokasvaimet ja lymfoomat. Heistä kolme neljästä paranee, mikä on kansainvälisestikin huipputasoa.




Illalla matkasimme Silja Europalla Tallinnaan. Taas kerran sain todeta, että onneksi otimme DeLuxe-hytin. En vaan jaksaa olla kauaa kovan melun keskellä, saatikka tappelevien humalaisten joukossa. Valitsemme aina A la Carte-ruokailun buffetin sijaan. A la Cartessa saa olla suht rauhallisessa ympäristössä, eikä se naapurinpöydän RaimoIrmelikään ole kaatokännissä tulossa soppalautaselleni.

Huomenna muutama kuva ja sana Tallinnasta ja laivalta.
Sain eilen ystävättäreltäni kiitoskortin. Ystävättäreni meni viime syksynä pitkäaikaisen miesystävän kanssa naimisiin heidän kotimaassaan Skotlannissa. Ystävättäreni on niin kaunis morsian, upea kiitoskortti!

Huomenna matkaamme makumatkalle Tallinnaan :)
PS. Huomenna julkistan arvonnan voittajan!



SHARE:

10 kommenttia

  1. Olipas kiva postaus, olet kauniin takin löytänyt. Upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykästyin takkiin ja en ole vieläkään katunut ostostani :D

      Poista
  2. Hauskaa kun käytät vielä sanojen feminiinimuotoja: ystävätär.
    Teillä on ollut oikea herkkuloma! Kauniita kuvia.
    Odotan innolla millaisia tunnelmia olet tallentanut Tallinnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoissa suomalaisissa elokuvissa on ajoittain kauniita sanoja ja juuri tuo ystävätär on kaunis niin kaunis sanana. Todella naisellinen sana :)

      Poista
  3. Oi miten ihania kuvia! Hotellissa on aina silloin tällöin mukavaa yöpyä :)

    VastaaPoista
  4. Tosi mukavan näköinen matka. Uusi takki näyttää tosi lämpimältä.

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia Helsingistä ! Ja tuo takkilöytösi on todella upea :) Kivaa Tallinnan matkaa !

    VastaaPoista
  6. Upea reissu varmasti ollut ja hyviä löytöjä olet tehnyt. Nyt alkoi kyllä niin tekemään mieli tuota Amarillon Mansikkamargaritaa... se on ihan mun lemppari!!! ;D

    VastaaPoista
  7. Mäkin kiinnitin heti huomioni mansikkamargaritaan, tuli niin kesä mieleen:)

    VastaaPoista
  8. Sielläkin on reissuteltu, minä lähetän terkut Ateenasta, jossa oli huikean kauniit ja lämpimät säät ja ihanat alennusmyynnit. Laukkuun ei olisi mahtunut enää nuppineulaakaan, kun se nousi koneen ruumaan :D Neuleita, perustrikoota, koruja, kosmetiikkaa ja tuliaisia läheisille tuli hankittua. Oli mahtavaa ladata aurinkoa sisäänsä, kun vielä täällä tätä loskaa ja pimeyttä riittää pitkäksi aikaa. Uudessa takissa tai neuleessa pimeyden kestää hippusen paremmin :) Hiukan kyllä kirpaisee nyt maksaa yli 4e Helsingissä lattéesta, kun sen Ateenassa sai joka paikassa eurolla.

    Ranta-Hiltonissa on tullut saunottua ja poikettua ja maisemat ovat kyllä mahtavat. Mukavaa, että lomapyrähdys oli mieluinen.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig