lauantai 12. heinäkuuta 2014

Orastavaa matkakuumetta ja pakkailua :)

 Huhhahhei! Sitä on tultu taas viikonloppuun ja matka senkun lähenee.
Enää 2 yötä :) 
Kilistelimme eilen veljeni kesäloman aloittajaisille shampanjalla, join pari pikarillista ihan lääkkeeksi ;)





Täällä on pakkailtu maanantaina starttaavaa Jenkkien ja Bahamasaarten matkaa varten. Matkalaukusta löytyvät ainakin ballerinat, tennarit, mekkoja, huppari, shortsit, topit, aurinkolasit ja uikkarit. Sääkin näyttää Miamissa tavanomaiselta heinäkuun säältä. Ilma on heinäkuussa kostea ja lämmin eli sateita saattaa tulla päivittäin, mutta ne kestävät muutaman kymmenen minuuttia ja loppuvat yhtä nopeasti kuin ovat alkaneetkin. Hyvällä tai huonolla tuurilla saatamme nähdä hurrikaaninkin, koska hurrikaaniaika alkaa heinäkuussa. Mutta, uskon vahvasti, että loma on ihana vaikka välillä sataisikin vettä. Sitä paitsi hetkellinen vesisade vain virkistää. Olen tottunut jo Suomen kesässä vesisateisiin, mutta Miamissa sää pysyttelee sateidenkin aikana +30 asteen kieppeillä :) Tärkeintä ei ole paahtavan aurinkoinen sää, vaan uudet nähtäväyydet, lomafiilis ja ympäristö. Miamissa ja lähiympäristössä riittää nähtävää yllinkyllin. Hurjaa on seitsemän tunnin aikaero, Miamissa kello on seitsemän tuntia vähemmän kuin Suomessa.



Sunnuntai-iltana suuntaamme auton kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, josta matkaamme Berliinin kautta Miamiin. Toivottavasti matka menisi mutkitta ja saisimme viettää rentouttavan loman kauniissa maisemissa. Lomalla on tärkeintä päästä pois arjen kuvioista ja kotoa, eri ympyröihin ja maisemiin.

Piipahdamme päivän lennolla Miamista Orlandoon ja käymme Universalin leffastudioilla. Lento oli muuten huippuhalpa, se kestää tunnin ja maksaa vain 20 euroa per sivu.  Risteilemme Bahamasaarille, käymme outlet-kylässä, löhöilemme rannalla ja hotellin uima-altaalla ja monissa muissa kivoissa paikoissa. 
Mutta vielä on muutama hoitamaton asia ennen matkaa :)
Ikävähän minulla jää rakkaimpiani, mutta täytyy muistaa, että silloin kun ihmiset ja lemmikit ovat vielä elossa, niin ikävä on ikävä ja suru on sitten eri asia.



Lepposista tunnelmista mukavaa lauantaita toivottelee,



SHARE:

13 kommenttia

  1. Siellä on varmasti jo matkakuumetta. Ihana reissu tulossa ja paljon nähtävää!

    VastaaPoista
  2. Huikea matka teillä tulossa! Ja teikäläinenkin on kyllä kaventunut aika hurjasti!!

    VastaaPoista
  3. Ota paljon kuvia! Ja oikein ihanaa ja rentouttavaa matkaa.

    VastaaPoista
  4. Jännää ja hei IHANAA MATKAA ♥ Nauttikaa meidän kaupunkiin (ja töihin) jäävien puolesta oikein täysin siemauksin :) Halauksia ja aurinkoa reissuunne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, aion viettää aurinkoisen loman kaikin puolin :)

      Poista
  5. Oi että, kuulostaa upealle reissulle! Mukavaa matkaa!
    Ps. voitit blogini arvonnassa, tulikohan sähköposti perille?

    VastaaPoista
  6. Oi mitä ihanaa tiedossa ! Oikein hyvää matkaa :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig