tiistai 11. marraskuuta 2014

Älä tee sitä tänään minkä voit tehdä huomenna!

Ihminen voi tulla pienestä onnelliseksi, kuten eilen illalla huomasin.

* Iltalenkillä vastaan tulleet tuttavat ja antoisat jutut,
* kaalilaatikko, jonka taioin viikonloppuna tähteeksi jääneistä riisipuurosta ja broilerin jauhelihasta,
*  tuikkujen polttelua iltahämärissä, 
* pikkujoulu-kutsu ja
* omien pikkujoulujen suunnittelua.

Huomasin illalla, kuinka aika ei kerrankaan ole mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin ja minulla jäi koko ilta aikaa kisuille ja kirjoille. Eilen juttelin kamujen kanssa siitä, kuinka joskus ei vaan kemiat kohtaa kaikkien kanssa tai joidenkin asioiden kanssa, mutta sehän on ihan selvää. Minä tykkään niistä joista joku muu ei ja sinä tykkäät niistä joista minä en välttämättä niin paljon. Näin meistä kaikista tykkää aina joku. 

Tärkein asia on kuitenkin se, että on tyytyväinen omaan elämäänsä ja kaikki on tasapainossa oman pään sisällä. Elämä on upeaa, kun uskaltaa kuunnella sydäntään. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa elää elämäänsä.
On vain yksi elämä, sinun elämäsi. Vielä on toteutumattomia unelmia ja jatkan unelmoimista päivittäin. Siihen asti elän sydämeni mukaan, joka päivä. Näin voin mennä nukkumaan onnellisena.Älä tee sitä minkä voit tehdä huomennakin!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Mun on pitänyt jo melkein viikon tehä kaalilaatikkoa, mutta tänään sen teen tulis vaikka mikä! :)

    VastaaPoista
  2. Nämä sanat kolahtavat kyllä ihan täysillä. On uskallettava elää oman näköistä elämäänsä, kuinka vaikeaa se joskus on. Pään sisäinen tasapaino on kyllä todella tärkeää, näitä myös olen pohdiskellut paljon. Ja pohdinnat jatkuvat..

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig