perjantai 21. marraskuuta 2014

Cutrin Winterism - viikon ajatuksia!

Sain yhteistyökumppaniltani Parturi-Kampaamo Kalevan Kutrin Terhiltä kokeiltavaksi ihanat Cutrinin hiustuote talviuutuudet. Kyseessä ovat Cutrinin Winterism shampoo ja hoitoaine. Sain jo viime talvena Terhiltä testattavaksi samaisen sarja talvituotteita ja huomasin kuinka hiukseni "kiittivät" talven ajan, kun käytin hiuksilleni oikeita tuotteita.

Cutrin Winterism Cold Protecting Conditioner lämpötilavaihteluilta suojaava hoitoaine värikäsitellyille hiuksille. Hoitoaine suojaa, kosteuttaa ja poistaa sähköisyyttä hiuksista. Tuotteen ainutlaatuinen ainesosayhdistelmä auttaa ylläpitämään kosteustasapainoa hiuskissa ja hiuspohjassa huolimatta pakkasen ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamasta rasituksesta.

Cutrin Winterism Cold Protecting Shampoo Lämpötilavaihteluilta suojaava shampoo värikäsitellyille hiuksille. Hellävarainen shampoo kosteuttaa ja suojaa hiusta kun ne altistuvat kylmän ja suurten lämpötilavaihteluiden aiheuttamille rasituksille. Shampoo jättää kiiltävän kauniin hehkun puhtaan pehmeille hiuksille.Kuluvalla viikolla on ollut: Uusia juttuja ja oivalluksia, sisäisen kipinän löytyminen ja vaistojen vahvistuminen, vahva tahtotila, luotettavan mukava työpari, ystävän tukemista elämän suruissa, enkeleitä ja raollaan oleva uusi tulevaisuus. Odotan jo ovella, kun se koputtaa.

On tärkeää osata nähdä ympärillään se kipu joka on usein sisäistä laatua. Näytämme monesti vahvoilta, mutta kuka tietää, mitä sisällämme on.
Ei jätetä läheisiämme yksin.

Aurinko täyttää rintani suloisella hunajalla ääriä myöten

ja sanoo: kerran sammuvat kaikki tähdet,
mutta ne loistavat aina pelkoa vailla.

-Edith Södegran-

Vietä leppoisan lämpöinen viikonloppuna viltin mutkassa :)


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig