perjantai 7. marraskuuta 2014

Tunnelmallista viikonloppua ♥

Viikko on vierähtänyt taas sellaista vauhtia eteenpäin, että elämme taas perjantaita.
Eiliseen päivään mahtui iloja ja harmeja.
Sydänleipää, pientä hyväntekeväisyyttä, tuttava vanhuksen auttamista, kirppistelyä, livboxi, ystävällisen kirpakka iltalenkki, kaunis kuutamo, hyvä ruoka, viltti ja sohvanmutka. Perusarkea, hyvä sellainen. Jos on aikaa, niin käykää kurkkaamassa tätä linkkiä, jonka takaa löytyy ihana Usko.

Kuluva viikko on ollut kahdella sanalla sanottuna, silmiä avaava, tietoa tulvillaan ja mukava. Odotan jo niin viikonloppua. Aion kuntoilla ja levätä, muita suunnitelmia minulla ei olekaan.
Sellaista kiireetöntä oleilua ja kotoilua. Ensi viikonloppuna suuntaankin kulkuni heti perjantaina töiden jälkeen Helsinkiin. Tiedossa on siis Helsinki viikonloppu, mankeloidut lakanat, ystäviä, valmis aamiainen ja hyvää ruokaa ravintoloissa. Pieni irtiotto arjesta tekee välillä hyvää. On myös hyvä piipahtaa paikassa, jossa ajatukset saavat ns.tuulettua. Meri-ilma tekee hyvää pölyttyneille ajatuksilleni. 

Livboxiin palaan sen verran, että marraskuun Livbox saapui eilen ja sen sisältö oli ensi kertaa boxin tilaamiseni aikana todellinen pettymys. Jaan eteenpäin irtoripset, pinkin huulikynän ja kasvovoiteen. Jätän itselleni vain hammastahnan ja pinsetit. Olen tilannut Livboxia melkein alusta alkaen ja en ole joutunut pettymään vielä kertaakaan näin pahasti sen sisältöön. Tilaukseni kestää vielä 3 seuraavaa kuukautta, joten jos sama tahti jatkuu, niin en jatka enää tilausta.

Satunnaisia kuvia viikon ajalta,varsinainen sillisalaatti. Mutta jokaisella kuvalla on oma tarinansa, sydämellisiä ja valoisia juttuja.Kauniit ajatukset ja hilpeät hetket seuratkoon sinua.

 - William Shakespeare -


Olisiko teillä postaustoiveita?SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig