torstai 6. marraskuuta 2014

Sua vasten aina painautuisin ♥ Taistellaan kodittomuutta vastaan!


"Yö, jää.
Maa kimmeltää.
Oot vain mun.
Sun luonas aina näin rauhoitun.
Sua vasten aina painautuisin"Olen kertonut teille jokin aika sitten, että lahjoitan silloin tällöin pienen summan Pelastetaan koirat ry:lle ja Kodittomien koirien ystävät ry:lle. Olen jo kahtena jouluna ostanut lahjat vain kummilapsosilleni ja muut rahat lahjoittanut tärkeään työhön, Kodittomien koirien ystävät ry:lle eläinten kodittomuuden vastaiseen toimintaan. Olen saanut yhdistykseltä kortin, jossa lahjan saajalle kerrotaan hänen saaneen eettisen lahjan. Tällä tavoin et anna turhaa krääsää ihmisille tai kierrätä suklaarasioita. Kun tekee hyvää, niin saa hyvää takaisin. Minulla oli myös ihana kummikoira Romaniassa, joka kuoli yllättäen sydänkohtaukseen. Lepää rauhassa Vali. 

Yhdistysten sivuilta löytyy myös kissakavereita, joita voit auttaa lahjoituksin tai antamalla heille kodin ja uuden mahdollisuuden elämään. Avustussumma menee lääkärimaksuihin, eläinten ruokaan ja eläinten turvapaikkojen kunnossapitoon. Voit myös adoptoida tai ottaa kummikoiran. Adoptiossa täytyy muistaa se, että koiran tai kissan ottamiseen täytyy olla sitoutunut. Eläin ei ole lelu vaan se vaatii hellyyttä, rakkautta, ruokaa, lämpöisen ja huolehtivan kodin sekä silloin tällöin karvakamua täytyy käyttää myös eläinlääkärissä. Eläimet ovat täysin ihmisten armoilla, joten autetaan läheisiämme ja annetaan heille parempi tulevaisuus. 

Tästä linkistä pääset kurkkaamaan viikolla olleeseen Huomenta Suomi-lähetykseen ja Romanian katukoirasta rakastettavaksi kotikoiraksi klippiin.

Seuraava teksti on kopioitu Pelastetaan koirat ry:n Facebook sivuilta.
Toivon, että tämä teksti tavoittaa mahdollisimman monen. Pienellä(kin) summalla teet hyvää. Lupita on aivan ihastuttava koiruus, jota pääset kurkkaamaan tästä linkistä Kadulta kotiin-projektista.

"Lupita otettiin rakennustyömaan vahdiksi. Rakennusmiehet huolehtivat siitä, antoivat ruokaa ja kyhäsivät jonkinlaisen kopinkin tytölle. Syksyllä, kun rakennus valmistui, työntekijät lähtivät uuteen paikkaan ja Lupitan kotikoppi hajotettiin. Se yritti palata kodiksi ottamaansa paikkaan, mutta uudet ihmiset ajoivat sen kerta toisensa jälkeen pois. Sitä lyötiin ja lopulta se ei uskaltanut enää mennä rakennuksen pihamaalle saakka, mutta jäi silti entisen kotinsa lähelle.

Se istui kadulla vastapäätä uutta rakennusta ja itki. Ihmiset kertoivat miten yön pitkinä, yksinäisinä tunteina tyttö todella itki ja ulvoi suruaan ääneen. Ensimmäisinä päivinä Lupita ei suostunut koskemaan edes sille tarjottuun ruokaan tai veteen. Se kyhjötti pää painuneena ja ikävöi sille tuttuja ihmisiä.

Kultainen vanhempi rouva Lili, joka on auttanut meitä monen monet kerrat Giurgiussa, alkoi käymään Lupitan luona. Lili valoi uutta uskoa tyttöön, silitteli ja puhui pehmein äänenpainoin sydämensä särkeneelle koiratytölle ja pikkuhiljaa tyttö alkoi taas syömään.

Onni ei ollut kuitenkaan Lupitalle vieläkään myötäinen vaan se satutti jalkansa. Emme tiedä mitä tapahtui, mutta arvelemme Lupitan joutuneen auton töytäisemäksi kadulla. Se aristaa antaa koskea jalkaansa eikä astu sillä. Meidän ensimmäinen tehtävämme olisikin saada tyttö lääkäriin ja röntgenkuviin, jos vain onnistumme löytämään sille apua ja turvapaikan Kadulta Kotiin-projektin turvin, johon tyttö tulee uutena, pitkän tauon jälkeen.

Lupita on aivan upea toisten koirien kanssa. Se ei kadulla koskaan riitele vieraidenkaan koirien kanssa ja pienen pennunkin voi huoletta päästää sen luokse tekemään tuttavuutta. Ihmisiä Lupita on sen sijaan oppinut arastelemaan. Tuttuihin, kuten rouva Liliin se luottaa täysin ja rauhallisempi, kokenut koiraihminenkin saa jopa ensi kertaa tytön tavatessaan varovasti silittää sitä, mutta tyttö on kuitenkin varuillaan vieraiden kanssa ihan ymmärrettävästä syystä.

Lupita on säkäkorkeudeltaan noin 55 senttiä. Se on nuori aikuinen, mutta emme osaa sanoa vielä tämän tarkemmin tytön ikää.

Jos sinulla on mahdollisuus auttaa Lupitaa pääsemään kadulta kotiin voit tehdä rahalahjoituksen yhdistyksen tilille Nordeaan tilinumerolla; FI85 1376 3000 121366. Lahjoitusta tehtäessä muistathan käyttää Kadulta Kotiin-projektin viitenumeroa 1054, niin lahjoituksesi ohjautuu suoraan Lupitan auttamiseen.

Pelastetaan koirat ry:lle on myönnetty keräyslupa 2020/2013/330 ajalle 25.4.2013-24.12.2014 Ahvenanmaata lukuunottamatta koko maahan. "
Myös jakamalla Lupitan tarinan, pystyt auttamaan tyttöä löytämään apua, kiitos 

Kadulta Kotiin-projekti; http://www.pelastetaankoirat.com/kadulta-kotiin/


Pelastetaan koirat ry

Jokaisella on oikeus hyvään ja turvalliseen elämään.Postauksen lopuksi haluan jakaa ihanan Vain elämää-sarjan Paula Vesalan upean Sua vasten aina painautuisin vedon. Herkistellään, tuetaan toisiamme ja tsemppaillaan!
Tunteikasta torstaita!

SHARE:

1 kommentti

  1. Voi kuinka sydäntä särkevää lukea näistä apua tarvitsevista.. Auttaminen on tärkeää.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig