keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Kirppislöytö - puinen lasivitriini

Tein viikonloppuna varsinaisen löydön facebook kirppikseltä. Löysin aivan ihanan tummaa puuta olevan lasivitriinin olohuoneeseen. Kyseessä ei siis ole mikään lastulevy viritys :D
Olin jo jonkin aikaa miettinyt olohuoneen tyhjään nurkkaan uutta mööpeliä ja nyt se löytyi ja vieläpä edullisesti. Värimaailmaltaan se sointuu täydellisesti viime keväänä myöskin facebook kirppikseltä löytämäni tumman puisen lipaston sävyyn sekä ruokapöydän ja perintösenkin värimaailmaan. Vielä, kun löytäisin tv-tason samaan sävyyn, niin koti olisi värimaailmaltaan yhteneväinen.

Löytämässäni vitriinissä on mielestäni kaunis yksityiskohta se, että siinä on lasitus myös sivuilla. Laitoin vitriinin arvoiselleen paikalleen kuuluvat Arabian Paratiisi-astiat, Aarikan ja Iittalan lasiesineet ja muutaman minulle tärkeän kirjan.

Olohuoneen ilme muuttui täysin vitriinin ansiosta, nyt se näyttää enemmän aikuisen ihmisen kodilta ja olohuone on juuri sellainen kuin haluankin sen olevan (tv-tasoa lukuunottamatta). Mutta hiljaa hyvä tulee ja uskon löytäväni vielä kirpparilta sopivan tv-tasonkin. 

Kirppiksiltä tekee hyviä löytöjä, kunhan ei pidä hankintojen kanssa kiirettä. Meillä oli olohuoneessa vitriinin mentävä aukko, joka nyt on täytetty. Ja kun sen sai vielä muuton tieltä pois edullisesti, niin kyllä kelpaa.

 Oletko sinä löytänyt huonekaluja tai muita ikimuistoisia aarteita huokeaan hintaan kirppikseltä?

Tämänkin päivänä aforismina toimii seuraava: 
Läheiset, tekemisen vapaus, luovuus ja herkut (tilkka viiniä) - elämästä nauttiminen ja hyvyys elollisia kohtaan. Siinä on hyvän elämän avaimet 


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihan mielettömän hieno! Nappilöytö :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis vitriini! Onnea hyvästä löydöstä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana!! Mulla olis kans samanmoiselle aukko täällä meillä :)

  VastaaPoista
 4. Kiva löytö! Ja sieltä ylhäältä on hyvä katsella maailmaa :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig