lauantai 27. joulukuuta 2014

Buzzador - Vanish!

Pääsin Buzzaamaan tehokkaita Vanishin tuotteita!

Vanish on Suomen ostetuin tahranpoistotuote. Vanishin sisältämät ainesosat poistavat tahroja kaikissa pesulämpötiloissa - jopa alhaisissa. Osa ainesosista tunkeutuu tahran läpi poistaen sen perusteellisesti - toiset ainesosat hajottavat tahran pienempiin, helpommin liukeneviin osiin.

Aktiivinen happi on yksi Vanish OxiActionin vaikuttavista ainesosista. Kun aktiivinen happi sekoittuu veteen, alkaa tapahtumaketju, jossa muodostuu tuhansia ilmakuplia. Ilmakuplat kuplivat tekstiileissä olevien kuitujen läpi ja poistavat tahrojen rippeet tuoden en mukanaan veden pinnalle.


Paketin mukana tuli tahranpoistoaine, värilliselle- ja vaaleallepyykille ja extra hygieeninen pesuaine sekä 10 kappaletta Vanish pesuaine näytteitä, joita jaoin ystävilleni. Kaikki ovat olleet enemmän kuin tyytyväisiä tuotteisiin. Mikä parasta tuotteet ovat joutsenmerkittyjä, suurin osa hajuste- ja allergiatestattuja.Itseltäni puuttui pakkauksesta tuotetestaukseen kuuluva kangaspala, jotne käytin muita kankaita testauspalana.

Pesin uunin joulukuntoon ja käytin pesuvaahdon poistamiseen pyyhettä. Pyyhe meni tummaksi ja likaiseksi, kuten arvata saattaa. Ajattelin, että laitanko pyyhkeen roskiin, mutta päätin testata Vanishin tahranpoisto- ja valkaisevaa pesuainetta ja lopputulos oli kiitettävä. Wau, pyyhe on taas melkein uudenveroinen, hohtavan vaalea. Pesin värilliselle pyykille tarkoitetulla Vanishin pyykinpesuaineella vanhan pellavaisen laudealusen. Ja siitäkin tuli niin putipuhdas. Kokeilin myös Extra hygiene pesuainetta vuodevaatteisiin ja niistäkin tuli ihanan raikkaat.Suihkutinitsepintaisille tahroille Vanish esikäsittelysuihketta ja laitoin suoraan pyykkikoneeseen peseytymään. Pesun jälkeen tahrat olivat tipotiessään. Vanish Crystal White todellakinj valkaisee jo hieman harmaantuneita valkoisia vaatteita, se tekee  valkopyykistä jälleen valkoista.Näiden testien perusteella Vanish-tuotteet ovat tehokkaita ja tehoavat hyvin hankaliinkin tahroihin. 


 Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä (laita suosittelijaksi minut eli Chantella).Kannattaa liittyä Buzzadorin sivuilla Buzzaajaksi ja hyvällä tuurilla pääset Buzzamaan uutuus tuotteita, klik klak!

#puhtaaksivanishilla #vanish #buzzador Tämä on uutuus ja tämä tuote todellakin toimii!


Buzzailemisiin!
Ps. Terveiset Helsinki-Vantaan lentokentältä ;)


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig