perjantai 26. joulukuuta 2014

Hilton Helsinki-Vantaa ja Praha

Yleensä olemme tulleet näitä aikoja jo ulkomailta joululomalta kotiin, mutta tänä vuonna suuntaammekin ulkomaille nyt eikä melkein. Ystävämme suuntaa matkalle Ruotsiin, joten pitkästä ajomatkasta Helsinkiin ei tule ainakaan tylsää. Toivottavasti matka sujuu mutkitta ja turvallisesti, emmekä pääsy iltapäivälehtien otsikoihin. Otsikoihin, joita on saanut ikäväkseen lukea viime aikoina erilaisista onnettomuuksista tieliikenteessä.Yövymme lentokentän Hiltonissa, nautimme loungen antimista ja lauantaiaamuna hyppäämme sinivalkoisten siipien päälle ja matkaamme kohti Prahaa. Neljä päivää kauniissa, tunnelmallisessa ja historiallisessa kaupungissa. Kun on ajoissa liikenteessä, niin voi matkata useasti, koska matkat saa edullisesti. Tälläkin kertaa varasin omatoimimatkan. Kisut jäävät kotiin mieheni kanssa. Ikävähän heitä jää, mutta elossa olevia ei saa itkeä liikaa. Jälleennäkeminen tiistaina on ihana.

Lentokentän Hilton hotelli on todella tasokas ja mikä parasta se on kävelymatkan päässä lähtöselvitysterminaalista. Lentokentän Hiltonin atmosfääri on kuin olisi jo ulkomailla, suosittelen! On paljon mukavampaa lähteä matkoille virkeänä kuin että olisi ajanut läpi yön lentokentälle. Lentokenttähotellissa matka alkaa leppoisissa tunnelmissa. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää. Jouluna on tullut herkuteltua niin paljon, että myös irtiotto herkuttelusta tekee terää matkan jälkeen.

Lentokentältä teen pieniä kosmetiikka ostoksia, piipahdamme Oak Barrelissa ja nautimme lentokentän tunnelmasta. Olen ajastanut teille muutaman postauksen lomani ajalle ja osan kirjoittelen reaaliaikaisesti :) Huomenna pääsette lukemaan Vanish pesuaine Buzzauksesta.


Ei sillä niin suurta merkitys, mitä syö joulun ja
uuden vuoden välillä, vaan mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä.
-Vanhasanonta-


SegwayTalvisen tunnelmallista viikonloppua!SHARE:

3 kommenttia

  1. Ihanaa reissua. <3 Sydämellistä Tapaninpäivää. <3

    VastaaPoista
  2. Mukavaa lomareissua! Prahassa haluaisin joskus itsekkin käydä. :)

    VastaaPoista
  3. Voi tuota mustavalkeaa kisua miten veikeä kuviointi nassussa! :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig