tiistai 9. joulukuuta 2014

Kirppislöytöjä - Sarpanevasta Villeroy & Bochiin

Tein  nettikirppiksiltä viime viikolla taas aikamoisia löytöjä.
Arabian Paratiisi-astiaston kermakko, Hagar Olssonin kirjoittama Edith Södergranin kirjeet-kirja, Villeroy & Bochin kristalli-ja New Wave-kulhot. Ja viikonloppuna yksi unelmani toteutui, kun löysin sieltä kolmellakympillä Sarpanevan klassikko padan. Pata on tilavuudeltaan 3 litraa ja kohta onkin hyvä alkaa tekemään pitkään haudutettuja pataruokia. Olen jo pidempään halunnut ostaa tämän padan, mutta se maksaa uutena 160e ja se on mielestäni ollut aivan liian korkea hinta. Mutta nyt tein löydön ja löysin sen, josta olen haaveillut. Villeroy & Bochin kulhoja aion hankkia ajan myötä enemmänkin, kirpparilta.
Ja miksipäs en ostaisi, koska sain halvalla ;D

Kuten Kiinalainen sananlasku sanoo,
"Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito eikä sekään ole kovin tärkeää." 
Keskitytään elämässä olennaiseen!


SHARE:

8 kommenttia

 1. Oletkin tehnyt loistavia ostoksia nettikirppistellen. Toi pata on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pata oli löytöjen löytö :) Tulee heti käyttöön.

   Poista
 2. Oih, tuo Sarpanevan pata on ihana. Kirppislöydöt on ihania, kun tekee löydön niin tuntuu paljon mukavammalta kuin että ostaisi kaupasta uuden.

  VastaaPoista
 3. Oletpa tehnyt hyviä ostoksia! Minäkin kiertelin yhteen aikaan usein kirppiksillä, mutta nyt pitäisi itse ruveta ennemmin pitämään kirppistä, kun huushollissa on liikaa tavaraa, vaikka kierrätän koko ajan.

  VastaaPoista
 4. Nettikirpparit ovat hyviä löytöpaikkoja, oikeiden lisäksi. Oikeiden kiertämiseen menee aikaa, mutta siellä ei koskaan tiedä mitä kivaa tulee vastaan.

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig