keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuodelle 2015

Uusi vuosi ja uudet tuulet.
Meillä otetaan uusi vuosi vastaan kotosalla oleillen. Hyvää ruokaa ja löhöilyä. Prahan matka oli mitä mukavin, opin taas uutta elämästä ja siitä, että osaan olla kiitollinen elämälle, juuri tästä hetkestä. Materia ei tuo onnea, mutta moni täyttää sillä elämässä olevia tyhjiöitä, kumminkaan siinä onnistumatta. Onni tulee elämään muusta kuin tavarataivaasta. Jos pelkää liikaa, niin mieli ei puhdistu ja elämä jää elämätä. Joskus on poistuttava omalta mukavuusalueeltaan, että voi uudistua ja saada elämäänsä entistä parempia asioita.

Kiinnitä huomiota ajatuksiisi, sanoihisi ja tekoihisi, niin huomaat huomattavan eron entiseen elämääsi. Ne pienet asiat, joista kasvaa suuria. Listaa joka ilta ainakin kolme hyvää asiaa päivästäsi.  Asioiden ei tarvitse nyt ja heti, kaikella on aikansa ja paikkansa. Muutos lähtee meistä itsestämme.

Oletko valmis katsomaan itseäsiä ja elämääsi uusin silmin?
Löytäessään oman meditatiivisen keskuksensa, sisäisen rauhan pystyy keskittymään elämässään olennaiseen. Jos päästämme negatiiviset ja tuhoisat ajatukset valloilleen, niin se on sama kuin tunkisimme kielemme pakkasella rautatolppaan. Se satuttaa tekijää itseään kaikkein eniten. Pidetään positiivisuuden lippua korkealla vaikka välillä sukellammekin elämän syvissä vesissä. Toivon sinulle kaikkea hyvää tähän päivään ja kaikkiin tuleviin 365 päivään ensi vuodelle!

Huomenna saatte Prahan matkan kuulumiset kuvineen ja taitaa matkalta tulla vielä toinenkin postaus. Sen verran paljon minulla on kerrottavana teille ihanille lukijoilleni matkasta sanoin ja kuvin. Ihana, että olet olemassa 
Kuvat

Haluan toivottaa sinulle vuoteen 2015 sydämen rohkeutta, enkelienergiaa, taitoa kuunnella ja tulla kuulluksi, toimia kuten sydämesi sanoo. Olla läsnä ja nähdä kauneutta ympärillään ja kauneutta itsessäsi. Kaikkea hyvää :)


SHARE:

8 kommenttia

 1. Hyvää Uutta Vuotta! Odotan mielenkiinnolla Prahan kuvia ja kuulumisia.

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa uutta vuotta. Jään odottamaan matkapostausta. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä vuodesta S <3 Ihanaa Uutta Vuotta 2015 <3

  VastaaPoista
 5. oikein ihanaa ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig