keskiviikko 3. joulukuuta 2014

It's beginning to look a lot like Christmas!

Täällä alkaa olla jo jouluisen näköistä (vaikka se fiilis onkin vielä hakusessa, kuten useampana muunakin jouluna), lunta satelee hiljalleen ja tumma maa peittyy valkoisella lumiharsolla. Kaunista. Se upea näky, kun lunta satelee hiljalleen ja katulamppu taittaa hentoa väloaan. Lenkkeilykin on mukavampaa iltaisin, kun lumi tuo valoa ympäristöönsä.
Eilinen päivä oli varsinainen hurlumhei ja huokaus.
Onneksi posti toi mukanaan iloisen odotetun kirjeen ja kisujen joululahjat.Eilen menetin melkein luottamukseni tähän ihmiskuntaan. Raadollisuus melkein repi sieluni sopukoita. Mutta halusin nähdä toivon pilkahduksen ja uskoa hyvään. Lopulta hidastin, hellitin, hymyilin ja hihittelin. Palasin ajassa vuoden taaksepäin ja katselin viime joulun ulkomaanmatkan kuvia. Viihdynkaamoksen tuoman pimeyden varjossa. Melankolinen maisema on yhtä kanssani. Valon häivähdyksiä ja varjoja.
Lumi tuo niin paljon valoa tähän synkkään kaamokseen ja veljeni työterveiset Amerikan mantereelta Noudatan tänäänkin lempirunoilijani Eeva Kilven neuvoa: "Pitää loikoa ja antaa ajatusten tulla."
SHARE:

4 kommenttia

 1. Lunta odotellaan täälläkin... tulisi vähän valoisampaa :)
  Oikein mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Lunta ei meilläkään päin vielä ole - eikä tarvitsekaan ennen kuin juuri jouluksi;)
  Joulumieltä on yritetty pikkuhiljaa viritellä, mutta eipä tässä vielä ole kiirettä!
  Kivaa keskiviikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Minusta on ihanaa, kun ei ole lunta! Olen niin kesäihminen!!! Joulu tuo valoillaan iloa, vaikka muuten eletäänkin hämärähyssyä. Iisisti on kiva ottaa. Kannatan talviunia ja ainakin löhöilyä. :)

  VastaaPoista
 4. Zemppiä, melankolia on olotila, joka asuu aina minussakin. Välillä mistään ei tule mikään ja jokin tunne tai tapahtuma sysää syvälle. Nämä kuvat ovat aivan ihania, wau.

  Tunnelmallista keskiviikkoa. <3

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig