lauantai 4. huhtikuuta 2015

Haasteita pääsiäiseen - nappaa kysymykset mukaasi*

Sain Risuja ja ruusuja-blogista Marrulta kivan haasteen, jonka voit napata kysymyksineen mukaasi. En olekaan aikoihin saanut blogihaastetta. Tänään matkataan iltapäivällä tuttavien mökille Kolille. Siellä on niin kauniit maisemat ja tunnelma. Rennon kiva lauantai.

                                                             1. Mitä söit tänään aamupalaksi?
Söin lehtitaikinalevyistä tehtyä ilmakuivattukinkku- pekoni-juusto-sipulipiirakkaa, tuoremehua ja mansikkarahkaa. Kovin epätavallinen aamiainen, mutta pääsiäisenä saa herkutella. Joskus on hyvää syödä hyvänmielen ruokaa, josta nauttii todenteolla.



                                                          2.Millaisesta musiikista pidät?
Riippuu fiiliksestä. Metallimusiikki,mutta ei örinähevi. Within Tempatation, Jenni Vartiainen, PMMP, Nightwish eli myös pophittejä ja kotimaiset kärkiartistit sekä klassisesta musiikista. Saan voimaa jylhän voimakkaista sävelistä. Abba on kestosuosikkini.

                                                          3. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Sekä että. Mutta iltaisin keksin vaikka millaista tekemistä, eikä nukkumaan menemisestä meinaa tulla aina yhtikäs mitään. Olen opetellut menemään kuntosalille aamulla kuuden aikoja, vaikka rakastankin nukkumista myöhään.
                                                          




                                                          4. Loma, etelään vai pohjoiseen?
                                                                Ehdottomasti etelään!

                                                           5. Oletko unelma-ammatissasi?
Kyllä, vaikka haluaisinkin vielä opiskella teologiaa ja papiksi. Yksi ammatillisen näkökulman tärkeimpiä asioita on, että kehittää itseään. Minulla on kolme ammattia, joista kaksi tutkintoa ovat maisteritasoisia.
Nautin erityisopettajan työstä, saan toteuttaa siinä luovuuttani ja tunnen onnistumisen iloa lähes joka viikko. Erityisopettajan työ on ollut alakoulusta lähtien unelma-ammattini, enkä ole katunut valintaani.

                                                           6. Millainen olisi täydellinen päivä?
Täydellisenä päivänä voi elää suht kiireettömästi, sen suurempia aikatauluja ja ilman kolotuksia. Päivä alkaisi niin, että heräisi auringonpaisteeseen ja voisi käydä uimassa turkoosinsinisessä meressä, nautiskella aamupalaa, rapsutella kisuja ja ottaa aurinkoa. Elää ihan toisenlaista päivää kuin mitä tavallinen arki tarjoaa ja aivan erilaisessa ympäristössä. Ottaa rannalla aurinkovarjon suojissa päikkärit, sukellella ja lueskella sekä nauttia elostaan ilman sen suurempia murheita.




7. Jos saisit herätä huomen aamulla uuden kyvyn tai ominaisuuden
kanssa, minkä valitsisit?
Haluaisin osata eläintenkieliä. Olisi upeaa osata kommunikoida eläinten kanssa heidän omalla kielellään.


8. Onko jotain, jonka tekemisestä olet unelmoinut kauan?
Olen unelmoinut jo kauemman aikaa siitä, että voisin matkailla vaikka pari tai kolme kuukautta yhteen kyytiin, kiertää eri maita ja kaupunkeja. En kaipaa viiden tähden hotelleja, mutta perushotelli, hyvä matkaseura, ruokaa ja juomaa sekä tutustua erilaisiin kulttuureihin.
Olen unelmoinut myös siitä, että voisin vielä joskus tulevaisuudessa asua vaikka hetken ulkomailla ja työskennellä siellä.





9. Elämäsi suurin saavutus?
Varmaankin se, etten luovuta helpolla, se on toki ominaisuus, ei mikään saavutus. Se piirre on vienyt minua asiasta toiseen. Mutta luonteenlujuus on sellainen asia, jota harjoitan myös kuntosalilla ja siitä on hyötyä elämässä. Haastan itseäni aika ajoin yli mukavuus rajojeni ja se luo pohjaa luottamukselle elämää kohtaan. Se, että olen oivaltanut tärkeitä asioita, oppinut kuuntelemaan sisäistä ääntäni ja uskaltanut alkaa elää omannänöistäni elämää sekä alkanut toteuttamaan unelmiani. Olen oppinut kiitollisuutta ja luottamaan, että asioilla on tapan järjestyä. On tärkeää tuntea itsensä eikä elää vain sieluttomana odottaen jotain tulevaa, joka ei ole edes varmaa. Tiedosta asiat joihin et ole elämässäsi tyytyväinen ja muuta niitä, vaikka pikkuhiljaa. Mitä enemmän tunnet kiitollisuutta, sitä paremmalta olosi tuntuu. Arjen kiireiden keskellä sitä alkaa usein pitää tiettyjä juttuja itsestäänselvyytenä. Elämä on hauras, siksi olkaamme kiitollisia jo olemassa olevista asioista ja ihmisistä lähellämme. Ole rohkea sydän! Meillä on sisällämme voima, jolla teemme mahdottomasta mahdollisen ja unelmista totta. 


10. Mikä on bravuurisi keittiössä?
Kolmen ruokalajin illalliset. Olen kokeileva kokki ja minulla ole mitään tiettyä lemppariruokaa. Teen usein perjantaisin kotitekoista pizzaa erilaisilla täytteillä.Tykkään kutsua ystäviä kotiini syömään.
Rakastan myös leipomista ja harvoin mikään epäonnistuu niin, että se jäisi syömättä. 



11. Mistä unelmoit juuri nyt?
Unelmoin lempeästä keväästä ja kesästä. Unelmoin myös tästä poskiontelotulehduksen päättymisestä. En ota unelmiani haudan vakavasti, mutta unelmia on hyvä aina olla olemassa. Onneksi on enää vajaa 2 kuukautta kesälomaan. Haaveena on löytää kiva koti Helsingin seudulta ja sopeutua uuteen elämänvaiheeseen. 
Unelmoin myös uusista matkakohteista.

Tästä saat napata mukaasi halutessasi
kysymykset :)

Haastan mukaan: 
Pikku-Bambin-blogin Niinan,
Syvältä.-blogin Sannan, 
Elämänhelmiä-blogin,
Tässä ja nyt-blogin Katjan,
Petran, minä ja me-blogin,
Inspiration-blogin Viltsun,
Follow Your Dreams-blogin Tiinan
ja
Valkoisen lumoissa-blogin Mervin.






SHARE:

5 kommenttia

  1. Ihanaa, kun vastailit kysymyksiin :)
    - Sulla on kyllä aina niin herkullisen näköistää ruokaa tarjolla!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihania tunnelmalliia kuvia. Hyvää Pääsiäistä.

    VastaaPoista
  3. Hei, huomasithan, että vähän aikaa sitten heitin sinua haasteella?! :) Mielenkiintoisia kysymyksiä ja vastauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomasin. Minulla aina välillä kestää haasteisiin vastaaminen, vaikka tykkäänkin niistä :)

      Poista
  4. Ihania kuvia!
    Ja herkkuja;)
    Oikein hyvää pääsiäistä <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig