lauantai 25. huhtikuuta 2015

Mielenrauhaa,yllätysbrunssi & kissan kehräystä*

Nyt teen tikusta asiaa. Tikut nenässä. Kasvosärky ja turvotus, kun räkä painaa ikeniä ja kasvoja. Kylmä hiki ja mentiin rustosta läpi, raks poks! Vieressä oleva mummo huokaili, kun elämässä ei ole enää mitään mieltä kun vaan pääsisi taivaaseen ja kivuttomaksi. Ilo oli ylimmillään! Lääkäri totesi, että onpas sulla hyvä ja vahva luusto,kun ei meinaa mennä punkteerausneula läpi. Onneksi selvisin pyörtymättä. Menin lääkäriin siis aivan omasta tahdostani ja halusin,että minulle tehdään punkteeraus, se kannatti. Tein itselleni oikean diagnoosin.

Onneksi pahin turvotus ja paine jäivät terveyskeskukseen, kiitos ammattitaitoisen lääkärin ja punkteerauksen. Vielä viikko sairaslomaa, toivon mukaan olen terveempi. Troppeja on ainakin kiitettävä arsenaali. On aikajatkaa lepoa, muuta en nyt jaksa.
Onneksi voin ottaa mallia ihanista kisuistani, jos meinaan unohtaa rentoilun jalon taidon.

Sain eilen aamulla yllättävän ihanan kutsun "terapiabrunssille" ystävän luo juuri ennen punkteerausta Sain tsemppiä punkteeraukseen ja paranemiseen. On tärkeää, ettei jää yksin ajatustensa kanssa vaan niihin saa vastakaikua. Ruskea mönjä virtaa pois poskionteloista ja uni maittaa paremmin kuin aikoihin. Minä selviän tästä voittajana, pääsen elämään normiarkea terveempänä ja treenaamaan ihanien hikipisaroiden siivittämänä. Toivoa, rukouksia ja luottamusta!Olen kiitollinen terveydestä enkä pidä mitään itsestäänselvyytenä. 

Mielenrauhaa ja kissan kehräystä. Sain eilen tuntea heti aamusta piristävää iloa kaiken tuskan keskellä. Se, että välittää oikeasti toisista, on aitoa tunnetta ja rakkautta. Se, että tarjoaa apuaan pyytämättä ja yllätyksenä, on aitoa välittämistä ja rakkautta. Ei pelkkiä huippis korulauseita. Aito läsnäolo ja se, että haluaa toiselle hyvää, on rakkautta. Se,että tuntee empatiaa, eikä väheksy toista on aitoutta. Sellainen taito, jota ei kaikilta löydy. Mutta sitä voi harjoitella, koskaan ei ole liian myöhäistä. Ihmiset ovat muutakin kuin numeroita ja välineitä edetä asioista toiseen.
Joskus on hyvä pysähtyä ja miettiä, että josko itse olisin samassa tilanteessa. Mitä tekisin ja kuinka toimisin? Kuinka haluaisin muiden suhtautuvan minuun ja tilaani?
Hyvä kiertää.My own Grumpy Cat!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig