maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lepo!

Tauti voitti,taas kerran! 
Unihiekkapromillet ovat olleet valvottujen öiden, tukkosen nenän ja kuumeen takia huolestuttavan korkeat. Mutta nyt olen virkeä pitkien yöunien ansiosta, niin virkeä kuin kipeänä voi olla. Kunhan taas tokenen tästä taudista, niin pistän juoksulenkkarit jalkaan ja ihastelen keväistä Suomea lenkkipolulla. Tosin sää on ollut muuta kuin keväinen, eilen aamulla satoi lunta,jaiks! Mutta päätän ottaa kuntoilun rentoillen. Ei pakko pullaa. Asenteen on tietty pakkokin olla rento, koska jaksan todennäköisesti juosta vain pari lyhtypylvään väliä ja kuolen siihen paikkaan :D 
Lepoa, päikkäreitä, lukemista, pakoilen kotitöitä ja nautin olemisesta!

Eilen käytiin äänestämässä ja vaalitulos näytti hyvältä. 
Paitsi Hakkaraisen Teuvo jatkaa eduskunnassa, oh no!
Tuleekohan Teuvosta Sosiaali- ja terveysministeri vai kulttuuriministeri? :D

Viikonloppu oli erilainen, hieman raskaskin. En muista milloin viimeksi röörit ovat olleet näin tukossa ja limakalvot turvoksissa. Koskaan aiemmin en ole saanut sellaista määrää lääkkeitä kerralla lääkäriltä hengitystietulehduksiini kuin eilen sunnuntaina.
Toivon mukaan sairasloma ja lääkkeet auttavat. Tämän viikon jälkeen olisi enää 4 viikkoa töitä. Mihin tämä lukuvuosi hävisi? Teen asioita juuri nyt siksi, koska haluan. Keskityn hetkeen, otan sen vastaan sellaisenaan. Elän tässä hetkessä,en menneessä enkä tulevassa. Kevät odotuttaa vielä.

Kortisonia ei ole tarvinnut ennen syödäkään, mutta nyt tulehdukset ovat menneet pahemmiksi. Niin ja nyt tiedän miltä kalasta tuntuu kuivalla maalla. Jos näillä tropeilla ja levolla ei taas parane muutamaksi viikoksi, niin jo on ihme.Voimauttavaa viikkoa!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Voi, kumpa pian helpottaisi, tsemppiä sinne ja kaikesta huolimatta kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Aurinkoisia halauksia viikkoosi <3

  Minusta vaalien tulos oli hyvä (oman puolueeni kannalta enkä todellakaan puhu Keskustasta ;)) ja on todella mielenkiintoista, miksi niin parjattu PS puolue sai niinkin valtavasti paikkoja ja on mielenkiintoista, miksi Teukkaa äänestetään oikein olan takaa. Minusta vaalilapuissa pitäisi olla pakollisena "perustelut"-kohta, joka sitten voitaisiin avata suurelle yleisölle, että muutkin ymmärtäisi, että miksi.

  Hyvää viikkoa sinne sinulle joka tapauksessa <3

  VastaaPoista
 3. Mie oisin halunnu äänestää, mut yli 300 km matka äänestyspaikalle on liikaa. :/ Ootan sitä päivää, kun äänestys on mahdollista netissä verkkopankkitunnuksilla. :) En miekää ymmärrä mitä sellainen tyyppi kuin Teukka tekee eduskunnassa, siis miksi pääsi uudestaan? Eihän hän ole saanut mitään aikaiseksi... En nyt tiiä millainen tää eduskunta on, osataanko ohjata Suomea oikeaan suuntaan... Perussuomalaiset huutelee aina puskista, muttei koskaan tee mitään. Kokoomus ajaa vain rikkaitten asioita, mutta suuri osa Kookomusta äänestäneistä tuskin edes hahmottaa, ettei oikeasti ole rikas... Koska ei Suomessa voi mitenkään olla niin paljon rikkaita, kuin mitä sen suosion perusteella voisi olettaa. Mutta en nyt tämän enempää avaudu politiikasta. Toivon vaan, että Suomen asiat kääntyy parempaan ja ettei ainakaan käy niinkuin Espanjalle!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on Hakkaraista täälläkin ihmetelty :)

  VastaaPoista
 5. Kurjuuksien kurjuus. :S ei siellä koulussa paranemaan pääse, kun altistus koko ajan.. toivon niin hartaasti, että uusi koulu on puhdas!

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! Hetkessä elämisen taito on upea taito. Miksi murehtia eilistä tai huomista, pitäisi muistaa nauttia tästä päivästä. <3

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig