perjantai 10. huhtikuuta 2015

Liebster Award-haaste

Sain 11 kysymyksen Liebster Award-haasteen Vivi Vinna-blogista.
 Ideana on vastata haastajan keksimään 11 kysymykseen ja keksiä seuraavat uudet 11 kysymystä sekä tietenkin laittaa haaste eteenpäin. Haaste on tarkoitettu blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa, jotta pienemmät blogit saisivat näkyvyyttä. 
Kiitoksia haasteesta! 11 kysymystä
1. Mikä on eksoottisin/erikoisin paikka/maa, jossa olet käynyt ja miksi?
Ehdottomasti Panama ja Contadora Island, hiihtolomalla 2015. Sekä kesän 2014 matka Bahamalle. Siellä kaikki oli niin erilaista, kaunista ja paratiisimaista. Ympäristö siellä on niin rentouttava, lämpöä, turkoosin värinen meri ja elämä siinä hetkessä. Sain taas uusia aatoksia elämääni. Haluaisin matkata sinne suunnalle uudestaan.

2. Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?
Matkaan seuraavaksi helatorstain pyhinä Nizzaan, Cannesiin ja Monacoon. Haluan ehdottomasti mennä vielä uudestaan Tyynellevaltamerelle, Väli-Amerikkaan. Taiwan olisi myös kiva kiva lomailukohde. Suosin omatoimimatkoja ja näin en useinkaan osu samoihin kohteisiin tai hotelleihin kuin muut suomalaiset lomailijat. Matkaan kesällä Budapestiin ja Lissaboniin. Syysloma on tällä kertaa lyhyempi kuin yleensä, joten silloin piipahdetaan varmaankin Keski-Euroopassa.3. Mikä on lempiruokasi?
Minulla ei ole vain yhtä lemppariruokaa, minulla on aina kausia, jolloin syön vaikka usein pinaattikeittoa ja valkosipuliruisnappeja. Mutta rakastan kampasimpukoita, Kappelin Kana-Caesarsalaattia, pinaattilettuja (puolukkahilloa)+kermaperunoita ja kotitekoista Pasta Carbonaraa/Quesadiloja sekä tulisia ruokia. 
Parhaat ruuat ovat sellaisia, joista jää makumuistoja.
Hei, ja kohtahan koittaa parsa- ja kesäkeittokausi.


4. Mikä on lempivärisi?
Tummat sävyt. 
Musta ja harmaa, mutta tehosteena punainen, sininen, keltainen, violetti ja kulta.
5. Millaista musiikkia kuuntelet? Esimerkkejä mm.Yuotubesta.
Hyvin laidasta laitaan, ulkomaista ja kotimaista poppia ja metallimusiikkia.
Fiiliksen ja tilanteen mukaan.

6. Osaatko soittaa jotain instrumenttia?
Pianoa. Mutta en ole tarvinnut taitoa vuosiin. 
 

Harrastan myös kuviokelluntaa :D Kuva viime heinäkuulta Bahaman Freeportista.


Blogini on nyt myös Facebookissa.

7. Mitä harrastat (bloggaamisen lisäksi)?
Matkailua, uintia (kesäisin avovesi uinti on aivan huippua), hiihtoa, retkiluistelua, kuntosalia, lenkkipolun kuluttamista, päikkäreitä, lukemista ja kissojen kanssa yhdessä oloa.

8. Minkä unelman aiot toteuttaa tänä vuonna?
Matkailen uusiin kohteisiin ja ylipäätään se, että pääsen matkailemaan jokaisella lomalla, vähintään yhteen kohteeseen. Kesälomalla matkaan Budapestiin ja Lissaboniin. Unelmana on ollut jo useamman vuoden ajan muuttaa toiselle paikkakunnalle, jossa on mahdollisuuksia ja elämää. Ei tappavan taantuvaa elämää kuten nykyisellä paikkakunnalla.  Haaveeni vakituisesta työpaikastakin toteutui. Muutamme Helsinkiin, josta sain erityisopettajan viran. Vielä täytyisi löytää hyvänhintainen vuokrakoti.

9. Mikä on ensimmäinen asia, jonka tulostaisit 3D-tulostimella?
 Oma lentokone.


10. Mitkä asiat saavat sinut ärsyyntymään?
Ihmisten välinpitämättömyys, epävarmat asiat ja turhat ilkeät sanat, koska ei meistä kukaan halua tulla loukatuksi. Tuntuu, ettei välillä osata mennä toisen ihmisen asemaan vaan eletään kuin pellossa katkerina. Jos satuttaa jotakuta, niin silloin on oltava valmis myös itse satutettavaksi. Kyräily ei auta ketään elämässään ainakaan eteenpäin ja se ruokkii vaan entisestään negatiivisuutta.
En tykkää myöskään siitä, että asiat jätetään viime tippaan, kaikesta valittajat, jotka eivät juminsa takia muuta mitään elämässään ja myöhästelevät tyypit. 
Jotkut sanoinkuvainnollisesti hautaavat itsensä hengiltä, kun eivät tee muutoksia elämässään ja negailevat alvariinsa. Elämässä ei ole pelättävää, uusi valinta tuo varmasti jotain parempaa tullessaan.
Asioita, eläimiä ja ihmisiä ei pidä myöskään pitää itsestäänselvyytenä.

11. Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi?
Tuleva kevät, uusien tuulien tuleminen, matkailu, auringonvalo, ystävät, kiireettömän herkulliset hetket, terveys, kuntosali+lenkkipolku, postikortti ystävältä, hyvä ruoka ja kisut.
Elämässä on paljon kiitollisuuden aiheita, vaikka välillä  niskaan sataisikin käpyjä.

Loppuun hauska otos lempparisarjiksestani Viivistä ja Wagnerista :D

Liebster Award-haasteen saavat seuraavat blogit
(muutkin saavat ottaa kysymykset mukaansa),

Nainen Talossa-blogi,
Ruusuja ja Risuja-blogin Marru,
Enkulin käsityöt,
Mietteitä matkanvarrelta-blogin Nina,
Inspiration-blogin Viltsu,
Hurmioitunut-blogi,
Dream in Color-blogi
ja
Perhosena lennän-blogin Jenna.Hyvää viikonloppua ja kevään hentoisia tuulia!


SHARE:

8 kommenttia

 1. Kiva postaus. Upeita kuvia ja hienoja positiivisia ajatuksia!
  Kiitos haasteesta. Yhden tällaisen jo toteutinkin, mutta pidän mielessä nämä uudet kysymykset. Siitähän tulisi taas ihan eri juttu :).
  Onnea uusille FB-sivuille. Pitääpä käydä tykkäämässä. Minäkin tein FB-sivut alkuviikosta. Sitä ollaan nyt sitten piirun verran julkisempia bloggareita taas, hui! :D
  Ps. Viivi ja Wagner <3

  VastaaPoista
 2. Uudelta paikkakunnaltasi onkin sitten helppo lennähtää siiville ja matkata kohti unelmia.
  Mikähän olisi se punainen lanka, jolla nykyinen asuinpaikkasi kokisi piristysruiskeen? Tarpeen olisi ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kylä ei parane ennen kuin jää jyrän alle, kyräilyä, kateellisuutta, pahaa oloa, mikään ei kannata täällä. Elämä suorastaan pakenee, on kuin hautautuisi elävältään :D
   Totuudenmukainen myyntipuhe Lieksasta!

   Poista
 3. Kiva postaus, näitä on niin kiva lukea! :) Kiitos, kun osallistuit! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! ♥ Sinä olet vaan niin hyvä tyyppi!♥

  VastaaPoista
 5. Mukava lukea vastauksiasi. Olen kanssasi täysin samaa mieltä siinä, että jos on on valmis satuttamaan, täytyy myös olla valmis satutettavaksi. Kosto ei ole minua, mutta siihen ei tarvitsisi kenenkään edes mielessään ryhtyä, jos ajattelisimme kukin tahoillamme ensin toista, ennenkuin sanomme pahasti. Kiitos haasteesta, ihanainen. Teen sen, kun voimia riittämiin. <3

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig