perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisloma*

Tätä Voi hyvin-lehden neuvoa olen noudattanut,paitsi puhelin on lomilla syvällä työlaukussa ja laukku vaatehuoneen nurkassa. Sitä jaksaa paremmin, kun on erikseen työ- ja vapaa-ajan elämä.

Leppoisaa pääsiäistä, herkutelkaa pääsiäisherkuilla ja nauttikaa minilomasta. Tapasin eilen aivan liian monta tyyppiä, joilla ei ole sitten ollenkaan pääsiäismieltä vaan vanne kiristi päätä ja koettivat koko ajan heittää sen oman pahanolon köntsäpallon toisille! Ei onnistu. Aina ei tarvitse olla jumalattoman positiivinen, mutta jos tyyppi meinaa hukkua negatiivisuuteensa, niin silloin asialle täytys tehdä jotain ja äkkiä. Siis sen tyypin itsensä, turha odottaa muiden muuttuvan. Muutos lähtee meistä itsestämme. Tällaisille tyypeille saattaa tulla iso kukko munimaan jotain muuta kuin suklaamunia. Mulla on jo toinen suklaamuna menossa kohti ääntä ja loma on vasta alkutekijöissään. Keep Calm and Enjoy Easter!

Meillä herkutellaan hyvällä ruualla, oleskellaan hyvässä seurassa, katsellana kisujen kanssa ulkona vallitsevaa räntäsadetta, kasvatetaan luonnetta kuntosalitreeneissä ja relataan (selaillaan netistä asuntovaihtoehtoja).





SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanan aito ja positiivinen postaus, Satu! Nauti pääsiäismunista ja leppoisasta lomasta 😊

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig