keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Juhlissa: HolidayInn CityCentre Helsinki

Olin eilen illalla Holiday Inn City Centren  avajaisissa Helsingissä kera Good Mood Mondays-blogin Annukan. Tarjolla oli herkkuja,puheita,taikuri, Mikael Konttinen, mutta hieman heikot läksiäislahjat. En ymmärrä, kuinka kahvipaketti kuuluu tähän konseptiin. Olisin mielelläni ottanut vastaan testin, jossa olisin saanut testata uudistuneita hotellihuoneita yöpymällä hotellissa.  Kuten Helsinkiin syksyllä tuleva Clarion - hotelliketju antoi bloggaajille yhden ilmaisen hotelliyön.
 Mutta kaiken kaikkeaan upea miljöö ja fiilis oli erittäin hyvä.

Tarjottavat olivat monipuoliset, makoisia cocktailpaloja, kuohuvaa, viinejä sekä jälkkäripöytä oli makean upeaa käsityötä! 
Hotellin sijainti on todella loistava Elielin aukiolla, rautatieaseman vieressä ja bussiasemakin on suoraan hotellin edessä. Uusitut hotellihuoneet ovat viihtyisät. Tutustuin Standard- ja Executive huoneisiin. Itse kiinnitin huomiota muhkeisiin ja korkeisiin sänkyihin. Siihen olisi ollut ihana jäädä nukkumaan, mankeloituihin pehmeisiin valkoisiin lakanoihin. Hotellilla on tarjolla on tällä hetkellä reilu 120 huonetta. Loput huoneet tulevat käyttöön, kun remontti saadaan päätökseen.
Holiday Inn City Center on loistavalla paikalla Helsingin ydinkeskustassa, vaikka ikkunoista avautuva näkymä ei olekaan välttämättä kaunein. Mutsis on-blogissa on käytännön kokemusta hotellivieraana olemisesta lapsiperheenä.

Koska matkailen paljon, niin minulle hotellin sijainnilla, mahdollisella aamupalalla ja laadukkuudella on suuri merkitys. Jos en asuisi Helsingissä, niin voisin kuvitella yöpyväni tässä HolidayInn-hotellissa. En ole koskaan itse yöpynyt Holiday Inn-ketjun hotelleissa, mutta palvelu oli eilen ystävällistä, asiantuntevaa ja miljöö tasokas.

Nyt viimetipan pakkaamiseen, koska aamulla suuntaamme lentokentälle, loungeen ja  businessluokassa kohti uutta kohdetta. 
Neljä päivää lomaa.
Aurinkoa.
Kaikkea hyvää ja relatkaa!


Executive (alin vasemmalla) ja Standard huoneet (ylin vasemmalla). Executive-huoneissa on tarjolla ylelliset kylpyhuonetuotteet. Executive-huone on hieman Standard huonetta suurempi.Kun seuraavan kerran tulette Helsinkiin, niin majoittukaa HolidayInn City Centerissä!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig