tiistai 17. toukokuuta 2016

Michael Kors ja Käpylän lumo*

Rakastan Käpylää. Kotikulmiani. Jos Käpylä olisi henkilö halaisin sitä. Onni kuljeskella pieniä tunnelmallisia ja vehreitä katuja. On suuri onni asua kodikkaassa ja kauniissa ympäristössä. On kuin eläisi keskellä satua!♡*

Sain Indiedaysin kautta Instrumentariumiin 179 euron lahjakortin ja kävinkin kokeilemassa Instrumentariumissa uusia silmälasien kehyksiä. Valitsin lopulta alla toisessa kuvassa olevat Michael Korsin kehykset. Helsingin keskustan Instruissa on nyt lauantaihin saakka kaikki silmälasit puoleen hintaan. Kannattaa siis poiketa ostoksille. Niin, ja valitsin mallistosta myös kivat aurinkolasitkin. Ne esittelen teille, kun piipahdan Instrussa perjantaina.

Ostin vuosi sitten nykyiset silmälasini ja näin hyvän tarjouksen saatuani hankin itselleni toisetkin silmälasit. Voin vaihdella laseja pukeutumisen mukaan. Minulla on varsin heikko näkö, yli -4. Joten silmälasien hankkiminen ei ole turhamaista tai muutenkaan turhaa.
Kiva saada hieman väriä elämäänsä, viime aikoina kun se on ollut hieman tummanpuhuva.SHARE:

3 kommenttia

  1. Onpa kauniit kaupunkikuvat ja oi oi miten hyvin sopii nuo lasit sinulle. Väriä pitää elämässä olla.

    VastaaPoista
  2. Juuri tuo maisema Käpylässä on sellainen, että se sävähdyttää aina. Jokin tuossa pienessä kadun pätkässä lämmittää. Ihanaa päivää Satu.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig