tiistai 31. toukokuuta 2016

Sydämellistä ♡ Taivaskalliolla* Suuri katastofi - äksidentti!!

Oho, kultapallo oli tipahtanut lampeen. Kuinkas nyt auringon käy? Tuttu taivaskallio oli auringosta lämpöinen. Unohduin muuten pariksi tunniksi lenkille. Taivaskalliolla oli myös leppäkerttujen kokoontumisajot. Tekisi mieli unohtua kallion syliin tunneiksi ja antaa ajatusten tulla ja mennä kesätuulen lailla. Viime aikoina on ollut paljon kaikkea, niin paljon, että joistakin asioista on päästettävä irti, jotta voi pitää toisista kiinni. Aion katsella tänä iltana niin kauan aurinkoon kunnes kultapallo piiloutuu yön syleilyyn.

*

Tänään on sattunut ja tapahtunut. Mutta onneksi asun Helsingissä. Puhelimeni tipahti koululla hyppynarua pyörittäessä maahan ja kameran linssi meni tuhannen nuuskaksi. Onneksi on nopea huolto ja sain kahdessa tunnissa uuden linssin puhelimeni kameraan. Kiitos iTapsalle. Se sijaitsee Eerikinkatu 7:ssä aivan Forumin takana. Onni onnettomuudessa,ettei näyttö mennyt rikki. Se olisi ollut tuplasti kalliimpi huolto. Pohjekin alkoi kramppaamaan yhtäkkiä kivuliaasti, toinen jalkani laahautuu mukanani ja olo on sellainen,että tää päivä voisi jo loppu. Hengitän syvään ja odotan ihmettä tapahtuvaksi! Pää on tyhjä ja naapurinkin kakara itkee pihalla. Kohtalotoveri :D Pahaoloni puolittui! 


Lovely day to all my friends ♡ and a lots of hearts ♡ 

Sydämellistä päivää kaikille sydämellisille ja sydämettömille! Good Mood Mondays-blogin ihana Annukka tyylikkäänä kultaisissa Raybaneissa. 
Lasillinen tai pari hyvän ystävän kanssa tekee hyvää lämpöisellä terassilla.
On ollut onni löytää Annukka blogipiireistä.Suuret suosittelut iTapsalle. Jos puhelimestasi menee jotain rikki, niin täällä se korjataan ammattitaidolla hetkessä!

Mutta kuinkas sitten kävikään?
Mitä mahtuukaan vielä tähän viikkoon?

SHARE:

2 kommenttia

  1. Onneksi sait korjautettua linssin. Mulla on puhelimen tippumisesta lasissa muistot... Mutta en ole ehtinyt/viitsinyt korjauttaa. Olen kyllä miettinyt tuota ITapsaa...

    VastaaPoista
  2. Runoiletko? Tuo ensimmäinen kappale viittaisi sellaiseen.
    iTapsaa kehutaan kaikkialla. Pakkohan sen sitten on olla hyvä :)!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig